Hasvik, NO
temperature icon 10°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

2 DANNY

Nazdar chlape,

jak to vypadá na Bakkanu s potápěním? Byl jsi tam pod vodou? Dají se někde plnit lahve? Já jsem vloni tahal celejch 14 dnů kopletní výstroj, ale pod vodu jsem se nedostal. Pafka

to Pafka

V Norsku jsem zatím pod vodou nebyl a nevyjde to ani tentokrát, takže jsem možnosti v okolí Bakkanu ani nezjišťoval. Nejenže není místo v autě, takže jediná povolená výstroj je rybářská :-) ale 8 denní pobyt není z mého pohledu dostatečný na obě aktivity. Jakmile jsem totiž v Norsku, mozek přepne a kromě ryb mě skoro nic jiného nezajímá, řekl bych že jsem ještě za fází 4 :-D Určitě to ale do budoucna plánuju.

Odjíždíme 8.4. do Lesundu (u Aure), je nás 10 rybářů. Je tady někdo kdo se bude v této oblasti také pohybovat v termínu 10.-17.4. nebo jede v termínu před náma? Máme to za 19, fáze č.4 dosahuje vrcholu.

Jisto

Ahoj, já tam odjíždím 15.4 a budu tam do 30. Na lesund jedu poprvé :) je možné že vás budem střídat. i to tak vychází :)

to Preparator

Pokud jedeš přes Fishermana do toho žlutýho baráku tak to nás budete střídat, my ráno 17.4. zvedáme kotvy. Jedeme tam po  šesté, byli jsme tam v různých termínech, březen-červenec, pokaždý je to trochu jinak, takže uvidíme co bude letos a když tak podám zprávu. My hlavně vláčíme ale je tam i dost míst na pilkrování. Jezdíme i jinam ale tam se rádi vracíme.

Tohle je   kousek  od  Aure

to Danny

My bychom s "badym" místo asi měli (jedeme Renaultem Trafic v 5 lidech), ale problém je s foukáním lahví. JInak by to asi mohlo být dost dobrý, v sucháči by rozhodně zima nebyla. Ale je fakt, když se jede na ryby, je to dostatečná aktivita sama o sobě. Na druhou stranu jsem mluvil s kiámopšem, který tam byl současně na rybách a dělal jim v menších hloubkách průzkum. To má taky něco do sebe - jako doplněk echolotu super :-))

To Jisto, Preparator: V Aure Lesund jsem byl třikrát.(žlutý dům)

My vyrážíme k Benovi 22.8.-29.8. 2010

Kamarád mi poslal foto,jak to aktuálně vypadá v komuně Gjemnes střední Norsko,chata Hogset,kde pravidelně jezdíme

:-))))

Ešte že ideme až v červnu.

Dnes som vyčistil auto a ten biely bordel už nechcem vidieť :-)

Kdo bude chtít můžu mu taky udělat velkou mapu mořského dna oblasti kam jede. Takovou jako je v této diskuzi :

http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?id=337&sekce=vypis-tematu&nazevtematu=bakkan--wahl-pocatkem-kvetna

Stačí mi napsat soukromou zprávu s následujícími informacemi:

- Místo (nejlépe odkaz z google maps s vyznačením daného místa)

- Jakou velikost a měřítko(maximum je to co jsem udělal pro Bakkan Wahl)

Budu se snažit mapu udělat co nejdřív.

To sroubek282: Tééda tam je sněhu))...no doufám, že až tam dojedu 10.4. bude situace jiná) sněhu jsem si tady u nás užil až dost cháá))

To Raca

vidím, že máte stejný den nástupu jako my, ale my jedeme o cca 60 km dále. Kudy jedete a kterým trajektem? Třeba se někde potkáme, my jedeme na Sassnitz a trajektem 9.4.v 7.45hod na Trelleborg a pak dál po E6.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.