Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

Ahoj, my vyrážíme 30.7.2010 na Bakkan Wahl, jedeme tam poprvé tak všichni co tam máte namířeno sem potom něco hoďte. Pokud se tam dají cílemě chytat halibuti nebo platýsi tak, poraďte. Dík Radek

Ahoj všici blázni norští jedem na Bakkan 4.5 .2010. na polostrov Fosen. Runne má pro nás novou lodičku! Už se nemůžeme dočkat. Jedem na 14.dní paráda neee..? Zdarec Louňáci..

Ahoj všichni, naše parta jede na Soroy v termínu 10.7.2010-21.7.2010 ,už se též těšíme jak malý kluci :-)

Jen doufám, že bude pěkné počasí a pěkné ulovky.

všem co jedou na Soroy s Michalem.

Držím palce kluci :)

Ozve se ještě někdo, kdo jede od 26.6. na Titran s SN Tour?

20.5. na 10 dní bakkan wahl . Už aby to bylo

Zdar za 39, SOROYA (16.4.-27.4.) , k Ahmedovi, jede nás 12.Propuklo šílenství v podobě čekání na odjezd do ráje! Jak to tady čtu,tak jsem rád, že nás tam ( i v tuto asi nehostinou dobu) bude více.To je dobře!Ahoj R.

to Raca:dej mi potom vědět,jak to šlo a hlavně jestli sou tam ti černí prcci.Hodně štěstí

Zdarec

Odjezd 30.3. parta z Berouna směr Harbak-Afjord tak uvidíme doufám že se to počasí umoudří a zachytáme.Snad nebudem potřebovat prut na dírky.

Odjezd z Týna nad Vlt, 2.4 -Nordkapp.Jede nás 10 chlapáků.Už aby to nastaloooo...

V 5 lidech na Dolmoy Gjestebrygge k Honzovi Dufkovi v termínu 21.6.2010. Je to ještě daleko, ale už se těšíme.

to sroubek282 : No jasná věc,že podám informace, hlavně už tam bejt cháá))...No doufám že černí chlapáci tam budou plout, taky chci nějakýho ulovit),potěšil by mě taky vlkoušek no..uvidime:)

Letos jedem v pěti zas do Bogenu na posledních 14dní v srpnu.

Možná  to příště zkusím i jinde ale vždy si popijem s domácím a

jak se picnu tak mu zase slíbim že dojedu příští rok znovu .........

to Raca:možná aj pro všechny,supr věcička,měl sem na ně ůspěch aj,když ryby očividně nebraly,ale je to možná náhoda,mám je už třetím rokem.Pokaždé ůspěch

Letos až 9 června Bakkan Wahl 12lidí 10nocí. Boužel dřívější termíny už zadané.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!