Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

Tak mi jedem 24.5 na 10 dní taky Hasvag (Corleone této lokalitě je zde věnován celej blog) Taky se již nemůžeme dočkat hlavně se těšíme na ty 40k lodě to bude jízda na otevřené moře a né jak z 5k neckama to se člověk při sebemenších vlnkách bojí a zdrhá na břeh ale i když rybky nepudou tak za ten relax to stojí.Jede nás 14 rybářů a to již po osmé směr Norsko.Tak ať nám to utíká a Norsku zdar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj všichni! My jedeme 17. 5 na Hitru. Snad to bude lepší než minulej rok. Už počítáme dny a nemůžem se dočkat. Příští rok bychom chtěli na SOROYA nebo ještě kousek severněji. Uvidíme jak to vyjde.

Cau ja mazu s Petrsem 21.5. kam jinam urke uz po osme

Já jedu s partou na Bakkan Wahl od 15.5. na 10 dní, nechci být škodolibý, ale těší mne, že se tu najde i někdo, kdo jede déle než já. Chlapi už jsem dvakrát přebalil cajk.

My to máme dnes za 30 na Bakkan(5.4. vyrážame), ale asi beriem lyže a sanky. Pilkre len namiesto kotvy. Páána beka. 

Jedeme 26.6. na 10 dnů do Rorvik,ostrov Vikna.

Jedu 31.8.-13.9. na severozápad Hitry do Grefsnesvagenu. Již potřetí a s cestovkou.

30.5. Titran .Ještě je to daleko,ale už zas ne tolik.

Všem šťastnou cestu a spoustu ryb.

to Bells:prosím můžeš mi upřesnit místo,kde ste ty kelery nalapali,Gjemnes znám velice dobře já tam mám toto a ještě spoustu jiných

Jedeme 24.4.Titran.Je to sice za 50,ale ještě daleko.Jede někdo tento termín?

12.4.2010 odpoledne odjezd směr Bakkan Wahl. Tedy dnes už jen za 38!

Kočka z Bakkanu

26.6. také Titran. Stále ještě zbývá dost času na přípravu.

Zdar, my odjíždíme 9.3. směr Soroya (Breivikboten)

30.4.2010 vyrážíme na Bakkan Wahl, už bych nejradši začal balit .-) Co ty přiblblí skopčáci u hranic, nebudou problémy? Vypakovávat plného Trafica by nebyla prdel ...  Nebo je to jen zase nějaká bublina s tím šacováním čecháčků?

Já jedu  na Hitru k Hynkovi a máme to za 49. A jsem na tom úplně stejně -  výbava je přebranná, háčky přebroušené. Už ať jsme na vodě. Norsku zdar Pošťák.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!