Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

corleone <<<skoro všece druhy,makrely ojediněle, ale "macky"samotáře a hojně také jehly,samozřejmě tresky a mníky.A lov je dobrý,počasí tomu neporučíš,,někdy lepší než v květnu,až na to stmíváníneporučíš,,někdy lepší než v květnu,až na to stmívání

Zdravím všechny norské rybáře a hledáme 1-2 zájemce na spolujízdu na středního Norska - Batnfjord(úroveň Kristiansundu). Jedeme 28.8.-11.9.2010.Vše je zajištěno. Na lokalitu se můžete podívat na www.lidira.no. Bližší info na 602834867

to: corleone,

drobet se to seklo, tak rybolov,je většinou,dobrý,lepší je asi pilkr,ale tahačka je též dobrá,já osobně chytám na maso u dna. Ryby jako na jaře, makrely ojediněle,ale mackové,tresky všece a jehly.

Počasí neporučíš,někdy lepší než květen,stmivá se jak doma,říjen už na 17-18 h,ale krása, miluji podzim,,,,,,,,

Ahoj,

už za 6 hodin odjíždím na na Bakkan:-D8-O

už za 60 minut8-)8-)8-)8-)8-)

věci už jsou v autě:-D:-D:-D:-D

[citace]treska50 napsal: Zdravím všechny norské rybáře a hledáme 1-2 zájemce na spolujízdu na středního Norska - Batnfjord(úroveň Kristiansundu). Jedeme 28.8.-11.9.2010.Vše je zajištěno. Na lokalitu se můžete podívat na www.lidira.no. Bližší info na 602834867[/citace]

Poslal jsem soukromou zprávu

Ako je napr.na Averoy v septembri/10.9./myslím dĺžka dňa resp.možný čas lovu za svetla,bol už niekto v tomto termíne?Akú lokalitu by si vybral dá sa povedať mimo hlavnú sezónu v strednom Norsku ...?

Ahoj všem. Organizuji výpravu na Soroya v roce 2011 s poznávací cestou po Dánsku Švédsku a Norsku. Odjezd je 20.8.2011 a návrat 12.9.2011 cca 12 dnů pojedeme poznávačku Dánsko pak Bergen, Oslo, Fjordy, Trolí cestu, Lofoty, Nordkapp a pak 10 dnů rybařina na Soroya včetně horských sladkovodních jezer. Máme zamluvené vlastní auto 8+1 Ford a na Soroya hatičku RIKARDA včetně dvou lodí. Jsme zatím čtyři a potřebujeme ještě dva do party. Nejlépe muže a ženu, jede se mnou má přítelkyně, tak aby se necítila sama ženská. Když bude zájem tak mi tu nechte vzkaz a pak se domluvíme dál. Cena je spočítána do 40 000,- Kč za všechno. Tak se budu těšit.

Tak je rozhodnuto Stallvik chata č. 620 od fishermana 5.7 -15.7 2011

Tak je to tady, mám to za 15 hodin a balím.:-) Titran

Ahoj všichni 27.9. odjezd Bergfjord u Roan. Uvítám jaké-koliv info k lokalitě, lovným místům atd. Děkuji za zprávy.

23.4-3.5 2011 bakan wahl 6 kousku od melnika bude tam nekdo?

[citace]Sten76 napsal:

Ahoj všem. Organizuji výpravu na Soroya v roce 2011 s poznávací cestou po Dánsku Švédsku a Norsku. Odjezd je 20.8.2011 a návrat 12.9.2011 cca 12 dnů pojedeme poznávačku Dánsko pak Bergen, Oslo, Fjordy, Trolí cestu, Lofoty, Nordkapp a pak 10 dnů rybařina na Soroya včetně horských sladkovodních jezer. Máme zamluvené vlastní auto 8+1 Ford a na Soroya hatičku RIKARDA včetně dvou lodí. Jsme zatím čtyři a potřebujeme ještě dva do party. Nejlépe muže a ženu, jede se mnou má přítelkyně, tak aby se necítila sama ženská. Když bude zájem tak mi tu nechte vzkaz a pak se domluvíme dál. Cena je spočítána do 40 000,- Kč za všechno. Tak se budu těšit.[/citace]

Kde se bude po cestě spat. V přírodě pod širákem? V kempu ve stanu? V kempu v chatkách?

Milý Honzíku, tak už je to tady !:-P Zítra vyjíždíme a zdržíme se asi

čtyři dny na řece Namsen,kde se chci zapojit do mezinárodního

rybářského závodu o nej.lososa:-S tak mi drž palce ať ho chytím.

Po čtyřech dnech pojedeme k Tobě na naši jejkrásnéjší a nejlepší

Eidestrandu,kde musím zase jako každý rok vyhrát s největší rybou :-S

zdravíme Tě a taky Marušku,doufám,že už kyne těsto na její fantastický buchty!:-P

Zdravím všechny! Všechno je zabalené za 1 hodinu odjezd směr Haasvag.

Startovní horečka stoupá, držte nám začátečníkům palce. Děkuji Simovi a Salmonovi s přípravou.

Pandion:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.