Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

DO prdele(sorry administrator), ale do prdele za pár hodin budeme králové norského pobřeží!!! To je horší jak přijít o panictví!!!:-x

[citace]DKlukin napsal:

DO prdele(sorry administrator), ale do prdele za pár hodin budeme králové norského pobřeží!!! To je horší jak přijít o panictví!!![/citace]

V pohodě, tohle se dá pochopit ;-)

Jedeme 11-20.8. Soroya Hasfjord. Kdo jede také v srpnu a měl by zájem o případnou výměnu informací,ozvěte se prosím na stha@volny.cz. Uvítáme informace i od těch,kteří tam již někdy v srpnu byli. Ve Finmarku jsme již byli několikrát,ale na Soroyu jedeme poprvé.Dík Jonas.

Za 30minut směr Bakkan:-D:-D:-D

2.8. Aure Eidestranda :-D

Přesně za měsíc, ten zmíněný Titran. ;-)

Tak mi razime 4.9.2010 uz podruhe letos urkeeee v kvetnu to bylo dobry v zari to bude lepsi

Odjezd s RK na Bakkan Wahl 29.7. v 17.00 to je ještě za milion

Už se mě otom i zdává

Ahoj Žirafa

Za 3 hodiny!!!!!!!!!!! odchod do Lauklines. Ten čas sa ale vlečieeeéé.

Fidlátka + alkohol - zbalené. Čakám už len na rezne od maminky. O situácii na mieste budem informovať. :-D:-P8-O

Za necelé 3 hodiny odchod do Lauklines. Už som u Vojtka a vrcholia posledné prípravy. Hurááááááááááá :-P8-O:-D

BAKKAN: Z rodinných důvodů se uvolnily 2-3 místa na Bakkan od 29.7-6. 8. 2010. Auto VW Transportérr máme, jsme 3 dva dospělí jedno dítě 11let. Lodě50Hp Kvaerna. tel:603236448. Jsme s Moravy Uherské Hradiště.Kuchař zajištěn

Ahoj všichni. 14.08 jedene na BAKKAN Pruty se nám už kroutí ve skříni , jak se těšíme. Nicméně nám chybí nejméně jeden pohodovej rybář do party. Jsme jen čtyři do chaty Torfride, máme dvě lodě. Budeme tam do 22.08, tak pokud máte někdo zájem neváhejte. jindra35@centrum.cz Tel: 608220030

prosím o zkušenosti z rybolovu v řijnu dík

corleone,co chceš vědět,jezdím přelom září-říjen pravidelně,už hezkou řádku let, min.14dní a většinou s rodinou.Miluji podzimní přírodu a rybařinu,stmívá se již dříve a lokalitu, stř. Norsko,Smola a kolem Trondheimu,nejseverněji.Letos valím s rodinou,16.9. a zpět 9.10.

díky za informaci jedná se mi o to zda je ještě dobrý rybolov a co se hlavně v této oblasti ještě chytá

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!