Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

AHOJ, dobrý nápad ,jinak pěkný keler. Jedeme s bandou na Soroya už se nemužeme dočkat 7.5. odjeeeezd.Jsem moc zvědaví jak se tam projevý tato na naše poměry dlouhá zima, jestli ty macandy budou ješte plné. K tvému ůlovku ,kelery chytám moc rád super bojovník když je najdeš je to fantezie jemné nářadi a hurá.

21.4. - 1.5. 2010  Hasfjord II - Soroya. Už je termín skoro na spadnutí a horečka stoupá. To bude zase nářez    :-D

Jezdím přesně tam co sroubek282...:) na přesně stejnou chatu, moc krásné místo,

tak uvidíme jak to letos pujde, valím 10.4. Už to utíká jupííí:-) Přeju všem co už budou zahajovat výpravy především šťastnou cestu.

Ahoj, my odjíždíme 5.5. směr Soroya (Breivikboten). Miky kam přesně jedete vy???

Tento rok prvý krát tam, kam šroubek - na HOGSET. Až 11.6. Snáď tam niečo necháte....

Ve třech odjezd 7.5. oblast Aure. Do Norska jedem teprve podruhý a zase trochu severněji než předtím, tak počítám 1-2 dny než si najdem dobrá místa.

Nakonec po dluhém vybírání chata Vestfjorden Brygge - http://www.vestfjorden.com/

Kraj Nordland, poloostrov Steigen, osada Helnessund. Oblast mezi Bodo a Narvik.

V termínu ubytování - od 12.6.2010 do 21.6.2010

Cesta jedním směrem 2470 Km. Trajekt Gdaňsk - Nynäshamn.

Teď už jen doufám, že jsem vybral slušné místo a termín, kdy se trefíme do ryb i do rozumného počasí :-)

popis

Náš odjezd je 2.6 a jedeme na čtrnáct dní pobytu.Je to od ck Fisherman na Hitru.Moc se těšíme.

Naša partia odchádza 19.5. na Hitru-Ansnes. Už nás svrbia ruky, nevieme sa dočkať.

Jedeme   k Hynkovi na Hitru  14.7 už  aby  to  bylo  :o)

Bratislavská partia odchádza 16.4.2010 do 1.5.2010, lokalita Most na ostrove Frei (Kristiansund).

Obrázky sú z minulého roku nachytané pod mostom pri Gjemnes

Pražská parta hlásí odjezd  23.4. BERGFJORD poloostrov Fossen chaty Bergfjordrorbu

odjíždíme do hasvaagu 15.4.po domluvě přímo s majitelem chaty perfektní chlap vše připraví

1 2 3 4 5 6 20
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!