Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Kdo kdy kam jede 2013?

Právě jsem obdržel voucher na rok 2013, takže odjezd Soroya za 330 :-D:-D:-D

Odpovědět

My máme nástup 10.5.2013 - Lopa:-D:-D

My máme ako obvykle Bakkan 14.4-26.4.2013

Jako každý rok pojedeme několikrát "domů" - Hogset:-):-):-):-)

Hlavně že už nám Hogset opět funguje. Hurá za Georgem.

[citace]Pafka napsal: Právě jsem obdržel voucher na rok 2013, takže odjezd Soroya za 330 [/citace]

No,tak to nikde nejedu..

Strašně chrápeš,moc toho sníš,moc mluvíš,nechceš semnů sportovat,nechceš umýt nádobí a jěště k tomu...no rači nemluvit...

Ale...pokud mi usteleš jako sousedovi,tak to beru..:-):-):-)

To číslo je strašné Pafko...:-?:-?:-?:-?

Jo a mám rád klobáse a uzené...takže když ráno zaklepeš na dveře a bude snídaně,budu rád...a ne jenom já...:-):-)

Jako každý rok na Hitru s Edenem a tentokrát na dvojtý turnus od 23.5. do 13.6.2013.

Šroubku, šroubku měl bys rychle začít trénovat pobyt ve výškách, aby se ti ve Frýdnavě nezatočila na skříni hlava :-) :-) :-)

Já první rok po 12ti letech středního Norska vynechám. 2014 mám v úmyslu Loppu nebo Soroyu, takže vás SEVERSKÉ NORKY budu otravovat získáváním informací :-) 8-)

[citace]kulik napsal:

Jako každý rok na Hitru s Edenem a tentokrát na dvojtý turnus od 23.5. do 13.6.2013.[/citace]je to pekny zazitek jenom moc dlouhy

[citace]Holzby napsal: Já první rok po 12ti letech středního Norska vynechám. 2014 mám v úmyslu Loppu nebo Soroyu, takže vás SEVERSKÉ NORKY budu otravovat získáváním informací [/citace]

Otravuj,nikomu to určitě nebude vadit...;-);-)8-)

[citace]Pafka napsal: Šroubku, šroubku měl bys rychle začít trénovat pobyt ve výškách, aby se ti ve Frýdnavě nezatočila na skříni hlava [/citace]

A Tebe kamaráde,určitě někde položím k zemi a bude klid...:-D:-D:-D

Takové tělíčko co máš,tak to není pro Šrouba problém...:-D:-D

Už konečně známe termín a je to 6.-16.6.2012 Foldfjorden-Aure a je to za 303 :-) hrozná doba 8-O

[citace]sedoil napsal:

Už konečně známe termín a je to 6.-16.6.2012 Foldfjorden-Aure a je to za 303 hrozná doba [/citace]

Nemáš tam náhodou chybu v roce? :-?:-?:-?

Došky

[citace]WOHANKA-TEAM napsal: sedoil napsal:

Už konečně známe termín a je to 6.-16.6.2012 Foldfjorden-Aure a je to za 303 hrozná doba

Nemáš tam náhodou chybu v roce?

Došky[/citace]

To nevadí, když se těšíš tak na roce nezáleží. Karel

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.