Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.
[citace]sroubek282 napsal:
Dorsak napsal:
To 007: jestli to nebude tím, že Šroubek jede s náma.....
Nevím o tom... [/citace]
Tak teď už víš. Doršák má pravdu.
To bude takovej Moravskej dejchánek.
Odpovědět
2 MifakM
Jen zajdi do Lidlu pro kabelu, já už tam taky byl a za ty prašule je fakt dobrá, doporučuji..;-)
Jen krabičky je třeba trochu poupravit, ale to už je ten nejmenší problem:-P
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
2 MifakM
Jen zajdi do Lidlu pro kabelu, já už tam taky byl a za ty prašule je fakt dobrá, doporučuji..
Jen krabičky je třeba trochu poupravit, ale to už je ten nejmenší problem[/citace]
To víš že tam hned zíra poletím ;-) Už jsem videl fotku a moc se mi ta kabela libi. Krabicky asi az tak moc resit nebudu, ale jak pises je to nejmensi problem ;-) Pilka, nebo kleste to poresi :-D
Odpovědět
No co Ti budu povídat, je tam tolik krabiček, že když jsem tam nacpal(a to doslova) všechny nástrahy a drobnosti co s sebou vezu, tak mi ještě 2 prázdný krabice zbyly. Je jich tam myslim 9 :-D
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
No co Ti budu povídat, je tam tolik krabiček, že když jsem tam nacpal(a to doslova) všechny nástrahy a drobnosti co s sebou vezu, tak mi ještě 2 prázdný krabice zbyly. Je jich tam myslim 9 [/citace]
Já vím :-)
Odpovědět
A že Ti vůbec něco vykládam, když už to vlastně všechno víš...:-P:-P
Odpovědět
:-) Hakallestranda odjezd za 8dní :-D:-D jen trochu divnej pocit, že tam v pondělí napadlo 30cm sněhu :-))
Odpovědět
[citace]Holzby napsal:
Hakallestranda odjezd za 8dní jen trochu divnej pocit, že tam v pondělí napadlo 30cm sněhu )[/citace]
K Josteinovi?
Odpovědět
To hlasunek: ta taška ale není teď na letáku, to je něco staršího ne nebo se pletu? dík
Odpovědět
To Qwuiddo. Ďakujem...:-D To bol fór, ale nevadí. Pobavilo ma tvoje vysvetlenie.
Odpovědět
[citace]stipko napsal:
Holzby napsal:
Hakallestranda odjezd za 8dní jen trochu divnej pocit, že tam v pondělí napadlo 30cm sněhu )
K Josteinovi?[/citace]
jj tak tak :-)
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...