Hasvik, NO
temperature icon -7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Kdo, kdy a kam jede 2012

Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.

Odpovědět

[citace]sroubek282 napsal:

táááák a my to máme za....

No vidíš, mám to úplně stejně jako ty.

cau pozeram hitra bude cez ,vikend, plna ZAPADOSLOVAKOCH asi sa tam pojdem pozriet, ak bude dobre pocasie.

To Vojtko

Na Hitru Dolmoy nastupujeme 14.4.do 21.4. 12, pošlem Ti potom správu...

Druhý termín máme od 8.6. v lokalite Rorvik. O Rorviku nemá niekto poznatky ????

To rativ 1: Ďakujem za reakciu a budem sa tešiť. Želám príjemný a rybonosný pobyt.

Po dlhom čase vás všetkých zdravím a pomaly strihám meter...takže dnes to máme za 58...:-( 31.5. - 10.6. Vaagan, Soroya :-P

To Mirer,

po dlouhé době Tě zdravím,přeji Ti o něco většího halibuta jak v loňském roce a posílám Ti pár čísel:Bakkan 6,Lokta 73 a Bakkan 95

Děda

To Děda,

nechceš si zmenit trvalý pobyt? :-D

zdar deda,tak se nám to krátí ... :-D

To 007: jestli to nebude tím, že Šroubek jede s náma.....:-D

[citace]deda napsal:

To Mirer,

po dlouhé době Tě zdravím,přeji Ti o něco většího halibuta jak v loňském roce a posílám Ti pár čísel:Bakkan 6,Lokta 73 a Bakkan 95

Děda[/citace]

Nějak ti ta Lokta nesedí :-D

Mě to vychází na 71. Počítám totiž den odjezdu :-D

[citace]Dorsak napsal:

To 007: jestli to nebude tím, že Šroubek jede s náma.....[/citace]

Nevím o tom...

My to máme za 31!!5.května jedeme na Hitru.Stále něco dokupuju,že nevím kam ty nástrahy dám a hlavně jestli je stačim všechny vyzkoušet.Bereme s sebou také nové vláčecí navijáky od Spro, s mořskou úpravou.Tak jsem na ně dost zvědavej.A pak ještě jedeme koncem srpna s velkou partou na Titran.

[citace]mara45 napsal:

My to máme za 31!!5.května jedeme na Hitru.Stále něco dokupuju,že nevím kam ty nástrahy dám a hlavně jestli je stačim všechny vyzkoušet.Bereme s sebou také nové vláčecí navijáky od Spro, s mořskou úpravou.Tak jsem na ně dost zvědavej.A pak ještě jedeme koncem srpna s velkou partou na Titran.[/citace]

No ja uz taky nevim kam je narvat, tak jsi jdu zitra do Lidlu pro kabelu :-D

Já mám už za těch 16 let co jezdíme na sever nástrah tolik,že jsem občas i rád,že něco utrhnu a doplním místo v krabici něčím novým.Stejně ale většinou chytáme na několik osvědčených barev a zbytek marně čeká v krabici.

cau POZNAM to idem do obchodu kupit tie osvedcene,a mam plnu tasku inych.NEKUP TO ak je set taky drahy ako MORSKY vlas .NAVIJAK abu,,2 vecsie ryby aje po nom ale original silon na nom vydrzi 1 sezonu.ocka sa daju tiez pouzit.MARA45.zober zo sebou vzdy jednoho novacka a mas po probleme JA beriem DVOCH aj tak mam DVE tasky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!