Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kde objednat trajekt?

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel stipko a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (33 odpovědí)

Bořek, Os.auto + 5osob = 2320 SEK,1dospělí = 740 SEK a vlek je 1130 SEK to je celkem 4190 SEK. CO počítám špatně?Nechápu trochu ty speciální ceny (Periscope)Kdyžtak Ti zavolám nebo SZ,mluvil jsem s Jirkou,ale zatím mě nic nedal.Leoš

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Stipko – kdyz si objednate listek pres agenturu, nemusite si s nicim lamat hlavu a ta vam zjsti, jak vas to prijde levneji, zda auto a 9 lidi a nebo auto a 4 a ostatni zvlast.

K rezervaci je sice SPZ auta treba, ale da se take zmenit! Nekde to delaji za poplatek, pres agenturu to jde nekdy i bez poplatku.

Leo a ostatni

ceny na stejnou plavbu za stejne auto a stejny pocet lidi mohou byt ruzne. Zalezi na vyprodanosti te linky. Nekdy staci koupit listek rano a odpoledne uz stoji jinak.

Pro zakladni predstavu si prectete clanek Trajekty

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

to stipko – jízdenky si objednávám u Periscope Skandinávie, s.r.o. u pana Chodůra

U trajektové společnosti Fjordline jsou různé poplatky za dodatečné změny.

Správní poplatek ve výši 77EURO bude účtováno pokaždé, když se změní datum odjezdu.

Správní poplatek ve výši 26EURO bude účtováno za každou změnu, která se týkají změmy jména a počet osob, které cestují.

Správní poplatek ve výši 4EURO bude účtována, pokud jsou prováděny změny na SPZ vozidla nebo počet kabin – sedaček.

S tou SPZ – při zadávání dat u Periscope zadáš jiné SPZ s tím, že tuto SPZ dodatečně změníš, že tohle už víš dopředu. Prostě je požádej aby ti naúčtovali již dopředu 4 EURA za dodatečnou změnu SPZ.Až budeš SPZ znát, tak to Chodůrovi zavoláš a už nebudeš muset nic doplácet.

S těma lidma navíc. Kup si autopaket auto + 5 lidí. Pro další lidi kup jízdenky pro pěší. U trajektu se pak dohodni, jestli pěší musejí vejít na a z trajektu pěšky nebo jestli mohou jet v autě. Myslím si, že když pojedou v autě a někomu se to nebude zdát, tak prostě vystoupějí a půjdou na trajekt pěšky. Předpokládám, že jedeš jedním autem.

Jinak já jsem u Fjordline v listopadu na letošní srpen zaplatil za auto – výška-1994; šířka-1974;délka-5332 + 5lidí a 1 pěší tam a zpět 7 780,00 Kč včetně dodatečné změny SPZ, kerá se mě shodou okolností taky týká.

U jiné trajektové společnosti to může být jinak.

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

stipko napsal:

Je dosť možné, že to tak aj spravím. Ale zaujíma ma praktická stránka.

Tiket je na auto + 5 a ostatný majú ďalšie lístky?

S objednávaním mám problém, pretože až 2 týždne pred odjazdom, budem vedieť, ktorým autom pôjdeme. A ak sa robí rezervácia na SPZ, tak je to v háji….

nejedu poprvé a tak vím,když už máte zabukovaný trajekt a změníte před

odjezdem auto,vůbec nic se neděje,žádné problémy nejsou.Při naloďování

na parkovišti,jdete do jedné s “budek” (kancelář,nevím jak to nazvat)

kde předložíte potvrzení rezervace a oni si vás v PC najdou dostanete

jeden lístek na auto a ostatní cestující každý tiket s číslem kajuty.

Vím,že pokud auto nebude větší,než jste uvedl do objednávky nic se neděje to podle SPZ nekontrolují.

kejklik
    Účastník
    (79 odpovědí)

Nechávám si všechno vyřizovat “na klíč” tady:

http://www.conger.cz/

Dostanu vše v obálce do ruky za cenu, kterou bych měl, kdyby jsem si všechno vyřizoval sám přes internet. 🙂

kvlada
    Účastník
    (71 odpovědí)

Ahoj.Kupovaljsem trajekt Rostock-Gedser + Helsingor-Helsinbork na 13.5.mikrobus-Renault Trafik + přívěsný vozík – celkem 6 lidí pouze tam, se Scandlines.

Koupeno v Praze Na Příkopě 24 za 190 EURO – 4 603 Kč.

Nevím jestli je to hodně nebo málo.

Máte někdo informace.

Díky Kvlada

kvlada
    Účastník
    (71 odpovědí)

Ještě jsem zapoměl SPZ po nás nikdo nikdy nechtěl

Kvlada

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Rostock – Gedser neriešim. Lístok kupujeme priamo na mieste. Sweden Ticket stojí cca. 150 éčiek. Nikdy nevieš, či sa náhodou niečo nestane podobne, ako nám minulí rok viz. Nehody pri ceste do …

Nikdy sa nestalo, že by sme sa na trajekt nedostali. A ak by nastala takáto nepríjemnosť, tak je tam Putgarden.

Inak je to u trajektov s nižšou intenzitou a tam som smeroval svoju otázku.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Nedávno som diskutoval so známymi o cestovaní do Norska a Švédska a podotkli, že v období futbalových ME v PL, si budú asi dopredu rezervovať spiatočný trajekt. Je predpoklad, že Severania pôjdu hojne na futbal.

Riešite to tiež?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kde objednat trajekt?

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...