Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kde bude Honza Dufek v 2011

Ahoj Honzo,

rádi bysme za tebou přijeli do Norska na ryby. Máme však info, že na Dolmoy končíš a půjdeš na Titran. Můžeš mě zdělit, kde si mám rezervovat pobyt, abychom se v Norsku potkali? Děkuji za odpověď.

Odpovědět

Ahoj Honzo,na Dolmoy jsme byli naposledy ještě s Hynkem, letos jedeme poprvé s SN tour na Titran,odjezd 29.5.-už stříháme metr.Budeš tam v tom termínu?Z diskusí je zřejmé, že to tam dobře znáš tak už se těšíme na tvé horké tipy.Je tam nějaká dobrá lokalita na ty oranžové Hurvínky? Na youtube jsem viděl nádherné okouníky ale my chytli vždy kolem 15cm.

Jirko 66. Na Titranu je to super. Delegáta, který tam byl před Honzou jsme pojmenovali HANZ. Zrovna je připraven na úklid filetárny. To tam má na starosti vždy delegát.Dát filetárnu dokupy. Že jo Honzíku. Říkali ti o tom, ne ?

http://www.norsko.estranky.cz/img/original/232/img_0152-700.jpg

[citace]007krivanek napsal: Jirko 66. Na Titranu je to super. Delegáta, který tam byl před Honzou jsme pojmenovali HANZ. Zrovna je připraven na úklid filetárny. To tam má na starosti vždy delegát.Dát filetárnu dokupy. Že jo Honzíku. Říkali ti o tom, ne ? [/citace]

....inteligentní tvor Homo sapiens si dokáže filetárnu po sobě uklidit,dobytkové jsou ale holt všude, ale to snad není případ "brněnské sekce", že?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!