Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kde bude Honza Dufek v 2011

Ahoj Honzo,

rádi bysme za tebou přijeli do Norska na ryby. Máme však info, že na Dolmoy končíš a půjdeš na Titran. Můžeš mě zdělit, kde si mám rezervovat pobyt, abychom se v Norsku potkali? Děkuji za odpověď.

Odpovědět

Teď jej neruš, má před sebou plány, jak postavit na Titranu obchůdek.Okna, dveře, střechu , přívod 220 V atd.

:-)

[citace]007krivanek napsal:

Teď jej neruš, má před sebou plány, jak postavit na Titranu obchůdek.Okna, dveře, střechu , přívod 220 V atd.

[/citace]

Já myslel, že české obchůdky norští celmíci netolerují...;-)

To Krivanek007: Takže Honza bude na Titranu, je to už povrzené, budeme tam červenci, zkušený lovec jako poradce by se šiknul.

Přešel jsem z Dolmoye na Titran(Froya).Na Dolmoyi bude sakýsi padesátiletý němec Freddy, takže kluci co jedete do Gjestebrygge od Fishermana-Dvořáka: Šprechen zý dojč?

Nezozumím Gjestbryge je Dolmoy, německy neumím. Česká CK má německého delegáta? To je blbost, ne?

Dolmoy-Gjestebrygge, bohužel jsme se s majiteli kempu nedohodli na další spolupráci, tak mně nabídli místo u SNtour na Titranu, což je oblast kterou také dobře znám..

Já byl zaměstnanec norů-majitelů, Fisherman-Dvořák dělal jen rezervace a provizní zastoupení v ČR. Jakého zaměstnanace si tam vezme majitel je na něm, jestli je to čech, rus, němec nebo mongol...

Pro Honzu. Máš nejaké stránky kde se dají objednat ty tvoje věcičky co vyrábýš.jako třeba systemy na mníky atd?

TO 007: kdepak plány, ty bude kraslit na Titranu a přitom jak jsou na něj všichni natěšení, tak čítám koncem října by to mohlo stát...:-D

Zdavím Honzo,

a nebude ti smutno po podkově? Přeci jen to budeš mít "kapku" dál.

A ty velké kelery sis vzal s sebou taky? :-)

..Na Ornklakkenu budou keleři ke dvaceti kilům a mníci ke dvoum metrům..

několik fotek z For Fishingu 2011

Ahoj Honzo,

budeš na veletrhu v Brně ?

[citace]masar napsal: Ahoj Honzo,

budeš na veletrhu v Brně ?[/citace]

...ahoj, do Brna letos nepojedu ale na příští rok se tam chystám. mám připravených na letošní rok několik novinek, na přání rybářů kteří s úspěchem používají moje gumy MYSTIC (kelerobijky a polakochytky..) jsem udělal MYSTIC XL..(na fotce porovnání oba typy),, nový typ jigové hlavičky, kde se guma nebude navlékat na háček, takže se nebude trhat riper,poměďované jigovky (nádhera!!)no je toho na testování na Titran dost a dost..

...poměďované jigové hlavičky, zatím testováno na candátových, vypadají squele..!!!!!! :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!