Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 27°C
opar
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Kapacita baterie k multiplikátoru ?

Radek Kuklik
22.01.2011 ID: 524353

Včera jsem vyndal ze skříně baterii k multiplikátoru. Zjistil jsem že od podzimu zůstala nenabitá. Z toho důvodu mám obavy,že nebude 100%.Rád by jsem se zeptal jakou kapacitu používáte vy? Baterie má 3 roky 12V-12A.Dosud multík používán do 100 metrové hloubky cca 2x za rok + 2x za rok na echolot.Většinou přes noc nabíjím. Ted´se chystáme na Soroyu a předpokladám tam maximální využití. Kolik A ?

0
Odpovědět
sroubek282
22.01.2011 ID: 1016617

to nejde tak pořádně říct,některá baterka vydrží dýl a některá míň,ale pokud je nepoužíváš a nabiješ to parkrát do roka,tak určitě ztrácí kapacitu,ale nebude to tak hrozné.

Já sem si taky koupil el multík a mám svoje baterky,ale už taky mají něco za sebou,tak si rači seženu ještě jednu a sto pro dobrou....

0

Odpovědět

petr
22.01.2011 ID: 1016618

Mám RYOBI ADSS700VS a používám k němu aku gelovou 12V/9Ah - vydrží mi 5 dní lovu - mám ji ve 100 % stavu. Jinak všeobecně gelovky dle výrobce vydrží 3-5 let, pokud se o ně staráš,nemají rády hluboké vybití. Chce to změřit kapacitu ať tě to pak nahoře nemile nepřekvapí, nebo ještě lépe, vem si s sebou záložní.Určitě vás pojede skupina a v ní se náhradní neztratí. Jo a pozor na rádoby nabíječky, nabíjíš celou noc, tváří se že nabíjí a nabíjí, vezmeš na vodu a ejhle ..po chvíli je po ní. Chce to kvalitní nabíječku na gelovky.

0

Odpovědět

stipko
22.01.2011 ID: 1016628

Mám Daiwu Lebritz a Echo s GPS od Eagle. Na oba mám rezervné baterie z UPS 12V/7,2 Ah. Po Nórsku vyčistím konektory, všetko dobijem na full a pred Norskom zase. Na vode vydržia cca. 3 dni, ale na to sa nespolieham a batérie točím, takže deň na vode, deň na nabíjačke. Nikdy to nesklamalo.

Treba však počítať s tým, že batéria má svoju životnosť a fyzika nepustí. Takže 3 max 4 roky a bude nutná výmena.

0

Odpovědět

Radek Kuklik
22.01.2011 ID: 1016630

Takže koupím zase 12V-12A a budu mít dvě, jednu lepší jednu starou.Ted´se dají koupit levně:

http://www.battery.cz/baterie-yucell-yucell-pr12-12-12ah-12v-zalozni-stanicni-baterie-vrla-v4782

I když nevím jaká bude kvalita...

0

Odpovědět

rasto paska
22.01.2011 ID: 1016631

Pouzivam Ryobi,Tanacom 600 aj Leobritz. Do Norska nosim Banner energy bull 12V / 50 Ah . Pobyt 2x 10-14 dni za rok ,napojeni sme dvaja naraz a bez problemov. Nabijam iba na zaciatku roka a po sezone pred zazimovanim. Raz sa nam pri odchode z Norska stala prihoda: vsetky veci nalozene v aute,posledne podanie ruky a rozlucka s domacim, nastupime do auta , otacam klucikom a nic.Po chvili nam bolo jasne ze sme si nevsimli od rana zapnutu autochladnicku.Ta samozrejme vycucla baterku.Ziadne startovacie kable, neprijemna situacia ale potom ma napadlo ci by to moja Bannerka nezvladla. A mozem potvrdit ze mercedes viano naskocil :-).Baterka mala za sebou 12 dni poctiveho lovu mienov v lokalite Garten na hlbkach 350m pri napojeni dvoch ludi.

0

Odpovědět

Naki
22.01.2011 ID: 1016632

to all: Tak mně to nedalo a šel jsem přeměřit baterku k Leobritzovi,který mám od dubna.Baterka byla naposledy nabíjená na konci rybářské výpravy začátkem července 2010. Těď ukazuje pořád plné nabití i při zátěži. To jsem nečekal a jsem překvapen.

Ahoj Naki

0

Odpovědět

sroubek282
23.01.2011 ID: 1016646

[citace]Naki napsal:

to all: Tak mně to nedalo a šel jsem přeměřit baterku k Leobritzovi,který mám od dubna.Baterka byla naposledy nabíjená na konci rybářské výpravy začátkem července 2010. Těď ukazuje pořád plné nabití i při zátěži. To jsem nečekal a jsem překvapen.

Ahoj Naki[/citace]

ahoj,jak si ju měřil?Pozor na to,pokud měříš jenom volty,tak ti určitě ukázala 11-13V,ale když ju dáš na zátěž,tak to okamžitě spadne,ale pokud si elektrikář,tak si to měřil určitě s měřákem,který je schopný změřit kapacitu baterky.....

0

Odpovědět

petr
23.01.2011 ID: 1016647

Na gelové aku používáme toto:

0

Odpovědět

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Westin Shadteez Slim 14cm 17g Fire Perch 2ks

Sleva 10 Kč
Westin Shadteez Slim 14cm 17g Fire Perch 2ks
149 Kč
139 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Kinetic Bunnie Sea Paddletail Glow Tiger 100g

Sleva 10 Kč
Kinetic Bunnie Sea Paddletail Glow Tiger 100g
269 Kč
259 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear 3D Needlefish Pulse Tail 23cm 55g Green Silver

Sleva 19 Kč
Savage Gear 3D Needlefish Pulse Tail 23cm 55g Green Silver
349 Kč
330 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.