Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kamerka pro natáčení pod vodou

• Toto téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel colfik a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 61. až 68. (celkem z 68)
  • Autor
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

SJCAM sem letos zkoušel spustit pod vodu 40 metrů a musím říct ,že se mi stále otáčela a záběry stály za prd. Tady jsem našel starší model kamery která určitě bude fungovat na 100% http://www.rybarske-nej.cz/echoloty-sonary/podvodni-kamera-water-wolf-uv-underwater-video-camera-1-0/

Ta vypadá dobře. Ale to k tomu budeš muset mít 100m dlouhej kabel?

jegrhanz
    Účastník
    (241 odpovědí)

Kamera WOTER WOLF je neskutečnej krám. Vyzkoušejte tuhle:   https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=150495328

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Ty kamery s kabelem chcete kvůli tomu abyste měli hned i obraz na nějakým zobrazovadle nebo existuje i kamera, která má inegrovnou baterii, nabiju ji a pak spustím s nástrahou bez háčku a ona bude nahrávat. Na záznam se klidně podívám v klidu potom. Asi bych to ani nepotřeboval mít online. Pak bych nepotřeboval kabel, ne? Existuje něco takového?

Libor.
    Účastník
    (31 odpovědí)

Ty kamery jsou snad bez kabelu a záznam se ukládá na micro sd kartu.

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 3 měsíci uživatelem Libor..
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Ty kamery jsou snad bez kabelu a záznam se ukládá na micro sd kartu.

To by mně asi taky stačilo. Nepotřebuji asi přímý přenos. Víte o nějaké takové nebo používáte všichni a kabelem a přímý přenos?

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Já už mám několik let Watervolf, stála tehdy 4000kč a slouží super. Letos natočila několik hodin pod vodou a záběry nám krátí nepříznivé počasí v Norsku. Kvalita obrazu asi není Full HD,ale při svitu slunka jsou dobré záběry i z 50 metrů. Letos na Zoom a bylo krasně vidět několik záběrů od Polacků. Mám ji připevněnou na kmenovou šňůru a pod ní na vlasci cca 70cm nástrahu.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Mám ji také na micro sd a jednoduše se dá předat do tabletu nebo pc

colfik
    Účastník
    (58 odpovědí)

Ahoj Solny, mohl být tě poprosit o foto, jak jsi ji připevnil? Neprotaci se? Díky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 61. až 68. (celkem z 68)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kamerka pro natáčení pod vodou

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...