Hasvik, NO
temperature icon 9°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Kamerka pro natáčení pod vodou

Chlapi,

rád bych, kdybyste mi poradil někdo, kdo natáčíte pod vodou s nákupem kamerky. Moje představa je kamerka na cca 30m kabelu, který by jednak vedl signál ke zpracování, ale i napájel přisvícení. + externí zdroj a buď vlastní displej, nebo Wifi. GoPro a spol. toto neumožňuje.

Prozatím jsem si vybral toto:

Nemáte někdo něco podobného? Každé technické řešení má svoje „ale“ a nerad bych ho řešil až v lodi.

Díkes.

Miloš

Odpovědět

SJCAM sem letos zkoušel spustit pod vodu 40 metrů a musím říct ,že se mi stále otáčela a záběry stály za prd. Tady jsem našel starší model kamery která určitě bude fungovat na 100% http://www.rybarske-nej.cz/echoloty-sonary/podvodni-kamera-water-wolf-uv-underwater-video-camera-1-0/

Ta vypadá dobře. Ale to k tomu budeš muset mít 100m dlouhej kabel?

Kamera WOTER WOLF je neskutečnej krám. Vyzkoušejte tuhle:   https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=150495328

Ty kamery s kabelem chcete kvůli tomu abyste měli hned i obraz na nějakým zobrazovadle nebo existuje i kamera, která má inegrovnou baterii, nabiju ji a pak spustím s nástrahou bez háčku a ona bude nahrávat. Na záznam se klidně podívám v klidu potom. Asi bych to ani nepotřeboval mít online. Pak bych nepotřeboval kabel, ne? Existuje něco takového?

Ty kamery jsou snad bez kabelu a záznam se ukládá na micro sd kartu.

Ty kamery jsou snad bez kabelu a záznam se ukládá na micro sd kartu.

To by mně asi taky stačilo. Nepotřebuji asi přímý přenos. Víte o nějaké takové nebo používáte všichni a kabelem a přímý přenos?

Já už mám několik let Watervolf, stála tehdy 4000kč a slouží super. Letos natočila několik hodin pod vodou a záběry nám krátí nepříznivé počasí v Norsku. Kvalita obrazu asi není Full HD,ale při svitu slunka jsou dobré záběry i z 50 metrů. Letos na Zoom a bylo krasně vidět několik záběrů od Polacků. Mám ji připevněnou na kmenovou šňůru a pod ní na vlasci cca 70cm nástrahu.

Mám ji také na micro sd a jednoduše se dá předat do tabletu nebo pc

Ahoj Solny, mohl být tě poprosit o foto, jak jsi ji připevnil? Neprotaci se? Díky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.