Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kamerka pro natáčení pod vodou

• Toto téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel colfik a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 68)
  • Autor
    frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

Paráda

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Děkuji všem.

Otta – naopak jsem rád, že se nepověsily, pak bych tyto záběry neměl. Chce to velkou gumu a menší ryby..;-)

colfik
    Účastník
    (58 odpovědí)

Ahoj,

Poradíte někdo odzkoušený závěs kamery nad nástrahy? Mám standardní outdoor kamerku.

Díky moc.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Já se chystám si nějakou pořídit. Jakou máš? Máte tady nějakou dobrou, odzkoušenou?

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Úchyt standardní outdoor kamery na tenkou šňůru si asi budeš muset vyrobit sám ale..spíš bych se podíval na to pouzdro ve kterém ji budeš pod vodu strkat..ty na 99% nejsou vyrobené proto aby se s nimi někdo potápěl 10 metrů hluboko..nevydrží ten tlak….a pak, umí natáčet i ve tmě?

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Úchyt standardní outdoor kamery na tenkou šňůru si asi budeš muset vyrobit sám ale..spíš bych se podíval na to pouzdro ve kterém ji budeš pod vodu strkat..ty na 99% nejsou vyrobené proto aby se s nimi někdo potápěl 10 metrů hluboko..nevydrží ten tlak….a pak, umí natáčet i ve tmě?

Mam AEE kameru a pouzdro do 100 metrů, měl sem jí v 70 metrech a pohoda. Používám to jen do Norska, asi 5 let to házim do vody a žádnej problém nebyl.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

no pak mě napadá jen domácí řešení toho uchycení…

colfik
    Účastník
    (58 odpovědí)

Má to být první pokus, zkušenost bohužel zatím nemám, tak jsem zvědav, co z toho vyleze 🙂

Mám obyčejnou SJCAM SJ6 Legend.  https://www.sjcamczech.com/sj6-legend/

Jen teď váhám, jestli to tam teda pouštět (s tím krytem, který k tomu mám).

Můj záměr byl vyzkoušet natočit záběr polaka na hloubce do 10m za slunečného dne…

Libor.
    Účastník
    (31 odpovědí)

SJCAM sem letos zkoušel spustit pod vodu 40 metrů a musím říct ,že se mi stále otáčela a záběry stály za prd.

Tady jsem našel starší model kamery která určitě bude fungovat na 100%

http://www.rybarske-nej.cz/echoloty-sonary/podvodni-kamera-water-wolf-uv-underwater-video-camera-1-0/

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Záběr polaka na zooma natočil Solny minulý týden na kameru waterwolf ve větší hloubce, do 10ti metrů si nejsem jistej, jestli by to vzal, přece jen je opatrnější.

Pro inspiraci, já to mam takhle a maká to dobře.

glum.tom
    Účastník
    (97 odpovědí)

Mám taky SJCAM a letos mám natočeno mraky parádních záběrů. Točil jsem od 20 do 40 metrů někdy omylem i trochu hlouběji. V těch 40m je trochu deformace barev daná tím že tam nemáš přisvíceno ale jinak super. Letos jsem to vymyslel tak že jsem ji přidělal elek.páskama na 400g norského pilkra bez háčků a při mírném driftu parádní stabilní záběry. Horší je to když jsou vlny tak jak se houpe člun tak nic moc. Normálně jí přidělám na kolo fluocarbonu a spustím dolů akorát příště si vezmu extra mulťák na navýjení. Mám záběry plujících halíků a top záběry když se 6 tresek obecných kolem 60 cm snaží ulovit našeho nastraženého 30cm kelera. A pak jsem jednou uváznul(trochu jsem se orosil) a podařili se záběry hejna pyskounů které fascinovaně zírají do kamery jak tam bliká světýlko

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Mám taky SJCAM a letos mám natočeno mraky parádních záběrů.

nebylo by nějaké video co jsi natočil ?

glum.tom
    Účastník
    (97 odpovědí)

Já se vrátil teprve před 14 dni a teď jsem na dovolené s rodinou tak až se vrátim tak zkusím něco přes youtube dát i když s tím nemám žádné zkušenosti. Přes zimu chci dát dohromady už nějaké ucelené video protože toho materiálu za ty roky mám fakt mraky a nějak se k tomu nemůžu dostat

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

jasan to chápu…

colfik
    Účastník
    (58 odpovědí)

Díky chlapi! Zkusím něco vymyslet.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 68)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kamerka pro natáčení pod vodou

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...