Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kamerka pro natáčení pod vodou

• Toto téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel colfik a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 68)
  • Autor
    Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

milos napsal:

😉 hlavně abys objednal verzi s DVR – to je nahrávání – oni to mají všude na obrázcích, ale pokud není v popisu, tak je bez DVR. Pak je u této verze přípatek 30 a víc $ než v té co jsem dával odkaz na začátku.

Čo hovoríš na IR nasvietenie? Nebude biele svetlo ryby plašiť? Ako sa zobrazia farby pri IR nasvietení “scény”. Vie niekto poradiť?

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Nechci být šťoura ale nedovedu si představit jak to bude upevněné aby se zabránilo tomu, že to tam bude lítat jak ty pověstné nudle v bandě. Taky jak bude zajištěno aby se kamera dívala kam je třeba?

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Hlavně tam nedávej kulatý závaží, moc se to točí. Nejlepší je nějaká větší guma, drží směr.

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Sice hezké ale hodnota záběru diskutabilní. Především je to v pár metrech a bez návnad také zabíraná plocha je dost malá. Pořád to neodpovídá na to co vzít sebou aby člověk netáhl jen nepoužitelný krám.

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Nikdo vás nemuti to tahat. Čemu to neodpovídá? Kolik si myslíte že to má záber? Kolik je pro Vás pár metrů?

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Zabirana plocha bude vzdy mala. Nebo se spis zda mala. Hloubka je kolem 30 metru. A je to jina kamera nez ma milos.

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Záběr bude od 120°do 170° neznám nic co by v takové velikosti mělo vic, a kdo se v Norsko potopí do 30m s kamerou?

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Já to tahat nebudu to si buďte jistý. Neodpovídá to otázce jak to vodit. Tohle je spuštěné a točí se to, od zátěže to bude tak 1 metr. Co to asi bude dělat nad návnadou? Je to tak 5 metrů pod lodí. Když to dopadne tak to bude snímat tak průměr 2 metry. Oni to tu používají na stojící lodi co asi myslíte, že s tím provede drift. Tady se uvažuje o použití ve 30 nebo dokonce v 60 metrech. Dovedete odpovědět čím to nasvítíte? Nyní mě odpovězte vy jak se vypořádáte s tmou a tím, že to nemůžete ovládat. Dále jak povedete kabel aby se nemotal s kmenovou šňůrou. Nebo tím chcete filmovat jen dno jako na tom videu? Pak je to dobré tak pod molo do přístavu. Já tvrdím, že to nedáte do použitelného stavu. Pokud si jste jistý a myslíte si, že jsem blbec tak vám nabízím, vyvraťte mé pochyby, přijeďte půjčím vám loď a celý pobyt budete mým hostem, Pak se vám tady veřejně omluvím.

milos
    Účastník
    (228 odpovědí)

Fascinuje mě jak je to celé maličké:

Jinak … jooooo klucí, kdyby jednou podařil takovej záběr od ďasíka jako vám 😉

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

v 30 metrech svitit neni potreba, za slunecneho dne ani v 60m. to video je pokud se nepletu v 25metrech.

Pro nas ucel to bohate staci. Jelikoz vy to s sebou “tahat” nechcete, nevidim duvod neco dokazovat. Kdo ma zajem at napise SZ.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Tak zase něco přihodim 😀

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

To se Ti povedlo

komar
    Účastník
    (42 odpovědí)

Jako vždy perfektní video 🙂

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

kliknis napsal:

Tak zase něco přihodim

super 😎

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (7 odpovědí)

kliknis-parádní video,akorád nechápu že se ty první nečapli.Otta:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 68)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kamerka pro natáčení pod vodou

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...