Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 13 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Luboš LUCIUS
    Účastník
    (131 odpovědí)

Ahoj, zkus to na Harbak, my tam jedem za 19 dní na 8 nocí ve dvou ( respektive ve třech , ale jeden je nerybář, a chce se do Norska podívat, tak se bude podílet na cestě a ubatování).Elvar tam má chatku pro dvě až tři osoby a loď AL s 40 hp,echolotem a GPS. Toto budeme mít. Krom uzavřeného fjordu je tam vše a majitel je v pohodě.Je pravda, že když tam fouká hodně tak se nedá vyjet ven na moře ani do okolních fjordů , přes velký vlny se tam prostě nedostaneš. Ono je to vše posazené v otevřeném fjordu směrem k moři ven.Ale myslím si , že v tom období , co plánuješ , by počasí mohlo být v pohodě.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

To je zajímavé, o Harbaku jsem už dost slyšel, jen mi poraď, kontakt na majitele, ať se dozvím cenu a podrobnosti.Nemá webovky?

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Zdravím kamarádi, vyskytla se nám možnost jet v rozmezí července-srpna ve 2 – 3 lidech. Nevím, jestli bychom se chtěli přidat k nějaké partě, znáte to, lidé si nemusí sednout a z pěkné rybařiny se rázem může stát nepříjemný zážitek a také jsem jeden takový zažil.Nemám rád partičkování, kdy 6 lidí je rozděleno na 2 party, které se sami sobě vyhýbají.Nebudu to rozepisovat, jsou určitě mezi Vámí tací, co tento problém již zažili.

Čili k dotazu, možná pojedeme 2, možná 3.Prosím zkušené harcovníky o radu, kam jet, abychom sehnali ubytování pro tento malý počet lidí, a neplatili přitom jako za 5, dále destinaci se slušnou lodí okolo min. 40HP, místo, kde bude jak uzavřený fjord, tak i možnost vyrazit na moře.Probírám se tady Vašimi příspěvky a prostě mě nic nenapadá.Na Hitru už nejedu, v září asi pojedeme s partou do Bogenu k Magnorovi, tak něco ve středním Norsku, abychom se motali někde do 2000 km.Ono ve 2 lidech to bude slušný zápřah na řidičské výkony.

Napadl mě Bakkan, od Simčů ještě nemám odpověď na tu chatu pro 3.Poradíte??

kejklik
    Účastník
    (79 odpovědí)

Naprostá spokojenost byla tady:

http://kvernesutleie.com/

Chytání možné ve fjordu, cca 20 minut to trvá na volné moře před Kristiansund. Skvělé bydlení, z Česka cca 1700 km.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

http://www.atlanterhavsveien.org ma apartmany pro 2-3 osoby.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...