Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

KAM JINAM

Jak jistě mnozí z Vás vědí,že Honza Nor na Eidestrandě ukončil svou činnost a CK neexistuje,nevím kam jinam do střed.NO prosím poraďte mi.Cena nerozhoduje,jen spolehlivé jednání delegáta,solidní ubytování,dobré lodě a lososí řeka.Děkuji za každou odpověď.

Odpovědět

Jostolen halík z fjordu, vítr 12m/s.

Dobrý den,opět zase skáču přes kaluže...všem Vám chci poděkovat za rady,ale muž vybral Averoy[citace]janka napsal: Averoy miluju a nedam na toto misto dopustit, presto musim oponovat:

V Jostolen jsou i domky mimo kemp, pripadne na ostrove Korsholmen, kde mate absolutni klid a pohodu.

Spickove reviry nejsou daleko - jen se tady udelala velka reklama plosine, ktera je dal. Dukazem je napr. film testovaciho tymu z Jostolen, ktery muzete videt take na veletrhu Moderni rybar. Zadna z trofejnich ryb vcetne halibuta 92 kg nebyla chycena na Nordkleppenu.

Jostolen je ca o 90 km dal, casove ca 1,5 hod.

Nevim, kolik jste platili, ale myslim si, ze cena je srovnatelna.

Jinak Averoy je vyborne misto s velmi rozmanitym rybolovem, moznosti vyletu a vubec ... kdo me znaji, vi, je to ma srdecni zalezitost. [/citace]

to frisbee

Poslal jsem ti SZ.

Dnes tu manžel napsal nesmysl,ptal se,jestli se mohou dovážet do NO žížaly.:-) přitom dobře ví,že ne.Spíš se chtěl zeptat na pokutu,pokud by je u nás našli:-)

Dešťovky bych potřebovala na lososí řeku,jinak víme všichni ,co by se stalo,kdyby je dal na háček do fjordu:-P

Děkuji všem a přeji Vám,krásné letní dny v našem,krásném království.

to Vlastina

jasne ze Averoy. a kam?

Paní Janko,je to k smíchu,ale já ani nevím kam.Muž doma není a fakturu zaplatil na adresu Averoy Fishing Praha

Večer Vám to napíšu.

neni potreba. uz vim kam ;-)

Vy už paní Janko víte kam a já dones nevím,manžel říká,že do nějaké vesničky Kjonnoya:-x

Je mi to celkem jedno já stavím na týden řeka Surna tam si nachytám lososa nad limit:-D a povezu si tam 6x destilovanou finskou vodku ,to by šlo,ne?:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.