Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Kalendář Rybolov Norsko

Chtěl bych vytvořit rybářský kalendář pro rok 2011. Nechci dělat nějaké velké nástěnné kalendáře, ale spíše menší stolní kalendář. To znamená, že bude potřeba nějakých 52 fotek /každý týden jedna/. Já bych dal 12 fotek a zbytek je na Vás. Pokud máte zájem se na výrobě kalendáře podílet, pošlete mě vaši fotku na michal@rybolovnorsko.cz a ty nejhezčí šoupnem do kalendáře. K fotce můžete připojit krátký popisek. Fotku, kterou jste mě poslali můžete zveřejnit v tomto vláknu, ať je vidět, jak bude kalendář ve finále vypadat.

Tento typ kalendáře chci vytvořit

Odpovědět

Jo jo,přidávám se,moc hezký. Taky jsem tam našel 2 moje fotky.

Naki

Ten kalendář, co byl v loni byl nejlepší, který jsem kdy viděl!!! Tento mě až tak moc neoslovil, ale to je můj problém....

PS: Možná by bylo vhodný přesunout zašněžený fotky z července a srpna na zimní měsíce...

Ahoj DKlukin,

máš pravdu. Je tam 5 - 6 fotek, které by potřebovaly přesunout do jiného měsíce, protože sníh v červenci nebo v srpnu vypadá trochu divně.

Pozdrav, Kormoran:-P

[citace]Kormoran napsal:

Ahoj DKlukin,

máš pravdu. Je tam 5 - 6 fotek, které by potřebovaly přesunout do jiného měsíce, protože sníh v červenci nebo v srpnu vypadá trochu divně.

Pozdrav, Kormoran[/citace]

Přesně tak to uděláme a zimní fotky přesuneme do zimního období.

Mě to přijde jako povedený nápad. Bude jich dost? Chtěl bych ji 8ks, je to možné?

Bude těch kalendářů dost? Po té úpravě budou perfekní,potřebuju 2ks! Budeš je zasílat nebo budou až na srazu ve Žďáru? čus louňáci :-D

Ahoj Michale, je to perfektní, hlavně ten nápad udělat kalendář jako týdení,vejde tam víc fotek a pokud to bude stolní, tak ho můžu mít i v práci na stole.

Pokud je budeš brát na sraz tak bych jich potřeboval asi šest.

Čau Radek

Na sraz kalendáře vezmu, bude jich dost. Kaledáře je možné objednat již teď.

http://www.topfishing.eu/stolni-kalendare/

Ahoj Michale,na srazu si vemu tři tak aby na mě taky zbyly...

[citace]mikulcak napsal:

Ahoj Michale,na srazu si vemu tři tak aby na mě taky zbyly...[/citace]

Jen taková techniká...

Na sraz se budou brát nějaký "plonkovní" kusy, ale kdo chce mít 100% jistotu, tak ať si kaledáře objedná pře eshop a do poznámky napíše, že si je vyzvedne na srazu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!