Hasvik, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Kalendář Rybolov Norsko 2012

Ahoj všichni, rád bych připravil kalendář s fotkami z Norska na rok 2012. Loni se to moc nepovedlo, protože kalendářů bylo nakonec málo cca 150ks, a proto se cena pohybovala honě vysoko. Pro příští rok bych se rád s někým spojil, kdo by si tento kalendář koupil do firmy jako firemní kalendář a ten by rozdával zákazníkům. Polepit spodní lištu s vlatním logem firmy není problem. Potřebujeme se dostat na min náklad 500ks čím více, tím lépe, aby byla přijatelná cena. Přidá se někdo? Očekávám vaše náměty, věřím, že to dáme dohromady.

Odpovědět

2 Sim

Od koho si necháváte kalendáře dělat (jestli to není tajný).

pokaždý někdo jinej, máš tip?

Výroba kalendářů 1

Při objednávce 150 ks formát A4 nástěný s drátěnou vazbou, 13 stran (1 strana jedna fotka) jsi na slušné ceně (aspoň podle cen "velkovýrobních" kalendářů - co se prodávají po tisících).

Naše firma si tam nechala kalendáře dělat loni a v pohodě.

Výroba kalendářů 2

A nebo tady (vypadá to že jsou ještě levnější a jsou to Brňáci - pro tebe co by jsi kamenem dohodil :-D )

A koukám, že o ty kalendáře je větší zájem než 150 ks. Napočítal jsem 310 a to jsou jen "velkoodběratelé". Předpokládám, že dalších 60 lidí by si koupilo 1-2 kusy a to už jsi zhruba na 400 ks.

Myslím, že cena jak prezentuje MifakM je velmi přijatelná. Nechávám si dělat nástěnné kalendáře z cest po světě a cena je vyšší, ale je to proto, že beru jen 5ks a navíc jsou na straně 3 fota jedno velké a dvě menší. Objednal jsem u Sima 6 ks. Lepší je formát A3. Provedení lesk. Jednou mi na to dali folii a bylo to snad výraznější.

Další věc je zda na výšku nebo na šířku. Myslím si, že menší formát je dobré mít na výšku.

Podle mne je každý formát hezčí na výšku :-)

Kalendáře "Norsko nejen pro rybáře", které každoročně vydávám, jsem vždy nabízel na srazu ve Žďáru, kde se vždy sešlo hodně příznivců Norska. Cena za kalendář A3 se pohybovala okolo 120 Kč a zájem byl velmi malý, maximálně 30 ks. Třeba se kalendáře nelíbily, to nemohu posoudit, ale obchodní úspěch žádný. Ani se Simovi nedivím, že to odkládá na vedlejší kolej....

A ty jsi letos už kontaktoval Michale TNM PRINT.a Studio Panejo? Co na to oni:-? Foto by zase bylo ze serveru?!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!