Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kalendář Rybolov Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel respi a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Sim

Od koho si necháváte kalendáře dělat (jestli to není tajný).

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

pokaždý někdo jinej, máš tip?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Výroba kalendářů 1

Při objednávce 150 ks formát A4 nástěný s drátěnou vazbou, 13 stran (1 strana jedna fotka) jsi na slušné ceně (aspoň podle cen “velkovýrobních” kalendářů – co se prodávají po tisících).

Naše firma si tam nechala kalendáře dělat loni a v pohodě.

Výroba kalendářů 2

A nebo tady (vypadá to že jsou ještě levnější a jsou to Brňáci – pro tebe co by jsi kamenem dohodil 😀 )

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

A koukám, že o ty kalendáře je větší zájem než 150 ks. Napočítal jsem 310 a to jsou jen “velkoodběratelé”. Předpokládám, že dalších 60 lidí by si koupilo 1-2 kusy a to už jsi zhruba na 400 ks.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Myslím, že cena jak prezentuje MifakM je velmi přijatelná. Nechávám si dělat nástěnné kalendáře z cest po světě a cena je vyšší, ale je to proto, že beru jen 5ks a navíc jsou na straně 3 fota jedno velké a dvě menší. Objednal jsem u Sima 6 ks. Lepší je formát A3. Provedení lesk. Jednou mi na to dali folii a bylo to snad výraznější.

Další věc je zda na výšku nebo na šířku. Myslím si, že menší formát je dobré mít na výšku.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Podle mne je každý formát hezčí na výšku 🙂

gadus
    Účastník
    (8 odpovědí)

Kalendáře “Norsko nejen pro rybáře”, které každoročně vydávám, jsem vždy nabízel na srazu ve Žďáru, kde se vždy sešlo hodně příznivců Norska. Cena za kalendář A3 se pohybovala okolo 120 Kč a zájem byl velmi malý, maximálně 30 ks. Třeba se kalendáře nelíbily, to nemohu posoudit, ale obchodní úspěch žádný. Ani se Simovi nedivím, že to odkládá na vedlejší kolej….

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

A ty jsi letos už kontaktoval Michale TNM PRINT.a Studio Panejo? Co na to oni:-? Foto by zase bylo ze serveru?!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kalendář Rybolov Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...