Hasvik, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 10°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Kalendář Rybolov Norsko 2012

Ahoj všichni, rád bych připravil kalendář s fotkami z Norska na rok 2012. Loni se to moc nepovedlo, protože kalendářů bylo nakonec málo cca 150ks, a proto se cena pohybovala honě vysoko. Pro příští rok bych se rád s někým spojil, kdo by si tento kalendář koupil do firmy jako firemní kalendář a ten by rozdával zákazníkům. Polepit spodní lištu s vlatním logem firmy není problem. Potřebujeme se dostat na min náklad 500ks čím více, tím lépe, aby byla přijatelná cena. Přidá se někdo? Očekávám vaše náměty, věřím, že to dáme dohromady.

Odpovědět

Zdar cheš náklad, nebo chceš prodměty pro kalendář (snímky atd)

Ahoj,

chci oboje, už mě psal Honza, že by jich vzal asi 70ks, já to vidím podobně. Už jsme na 140ks, přihodí ještě někdo odběr?

Dal bych to jako odkaz nebo baner do boční lišty.Tady to časem zapadne.Já minimálně 50 ks.

Ahoj,

já beru 30 ks!!!!8-)8-)8-)

:-P Typuji celkový náklad 1000+

a odhadovaná cena? :-)

Je nás 1497 registrovaných uživatelov = 1497 kalendárov. A cena je hneď nišia.Berme to ako členske,pekný kalendár poteší a oživí spomienky na NORSKÉ zážitky.

Jaké tam budou fotky? Vzali bychom asi 40ks.

Vezmu také 50 ks, Když budu moci vložit foto do dubna.

to krivanek007: Seš s Dorsakem na Titranu? Chytají něco?

Nejsu, mám práce s formama nad hlavu. Doršák dnes nastupoval. Však on se ozve.

Titran-Froya:...polaci, sledi, makrelky... prej trefili nějakého "skoro" metrového kelera..:)

Ahoj Sime,co je nového s kalendáři,budou? a pokud jo,stihne se to do srazu "ve sklípku"?

Kalendář vypadá zatím špatně. Zatím se přilásili jen o cca 15Oks a dršák 1000, ale to si asi dělal prdel, takže to je zatím na vedlejší koleji. 8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!