Vážení přátelé Norska,
opět si vás dovoluji pozvat ke stánku Betten rorbuer na veletrhu For fishing, který probíhá ve dnech 20.-23. 2. 2025 na výstavišti v Praze -Letňanech.
Najdete mě v hale 2, stánek C2.
Těším se na vás.
Vážení přátelé Norska,
opět si vás dovoluji pozvat ke stánku Betten rorbuer na veletrhu For fishing, který probíhá ve dnech 20.-23. 2. 2025 na výstavišti v Praze -Letňanech.
Najdete mě v hale 2, stánek C2.
Těším se na vás.
Prvni rybarsti hoste odjizdeji velmi spokojeni, limit nachytan po prvnim dnu a vse pouze ve fjordu, ktery byl plny ryb, nez najely kosatky :-) Ale stejne zbylo pro vsechny dost. Nejlepsi navnada hnedy pilkr. Dalsi hoste jsou na ceste, zitra je plny camp. Jsem zvedava, zda jim stesti vydrzi.
Jinak stanek na Forfishing v Letnanech stoji, tesim se na vas!
Odpovědět
Na co berou teď aktuálně ti keleři? Jsou pořád hluboko, nebo už se chytají na vláčku?
Odpovědět
Momentalne jsou ryby vsude ve fjordu a mezi ostruvky, nikdo nejezdi ani ke trianglu.
Tito keleri byli chyceni na 50 m v hloubce 20 m na hnedy (rezavy) pilkrik 100 g a pak na tmave modre a cerne gumy hned za prujezdem prvni uzinou od campu.
Tresky sly hlavne na hnedou barvu.
Vcera vecer prijeli dalsi hoste, ted jsou na vode, uvidime, jak dopadnou.
Odpovědět
Zdravim vsechny..tak jakpak to vypada na jostolenu??za tyden vyrazime tak bych rad zjistil nejake informace..;)
Odpovědět
Zdravim vsechny, Matys2411 asi mezitim zjistil, jak to v Jostolen frci. Nejsme bankrot a ani neskoncili, jak se siri pomluvy, buhvi od koho. Jsme stale tady a jak se kazdy muze presvedcit i na prehledu rezervaci na internetovych strankach, je docela plno :-) Tak at nam to vydrzi. Po velmi studenem kvetnu - takovou kosu v kvetnu jsem za tech 30 let asi jeste nezazila, prisel promenlivy cerven. Jeden den tak, druhy jinak. Ale kdyz foukalo, dalo se chytat ve fjordu a mezi ostrovy. Makrely letos dorazily taky velmi pozde, za to se velryby a hlavne kosatky zdrzely dele. Proc asi? Bylo dost zradylka pro vsechny. Kosatky dokonce byly az v pristavu v Jostolen, Egil je fotil z okna obyvaku :-) :-) Fotku si musite zvetsit, ale alespon vidite, ze je to od domu :-) Pridam nejake foto z poslednich dnu.
Odpovědět
<p style="text-align: left;">Ahoj, musím jenom souhlasit. My jsme letos, kvůli loňskému abnormálnímu teplu, jeli na konec dubna. Takovou zimu a slotu pamatují Norci. To prý byl ještě svět v pořádku....</p>
Odpovědět
Tak duben byl na Smöle abnormalne dobry. Vsude boure, ale Smöla byla vzdy tak nejak na hranici. Fjord plny ryb - viz kosatky az v campu. Nikdo nejezdil dal, nez ke trianglu. Limit plny za 2 dny a vse ve fjordu. Bohuzel mam fotky jen tak z filetarny, takze ty sem nechci davat. Ale pak ten kveten byla katastrofa. Kazdy den jinak. Ty fotky jsou z poloviny dubna
Odpovědět