Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Jostolen Smola 2024

Novy rok zacal, nove tema otviram a nove aktualni fotky pridavam.  :-)

Na Jostolen v Betten rorbuer uz to frci!! :-)

Mimochodem, letos nebudu mit kvuli jinym povinnostem na For fishing svuj vlastni stanek, objevim se jen na prvni dva dny u stanku Sula rorbuer a Hitra Turistservice, hala 2 stanek C11. Tesim se na vasi navstevu!

Odpovědět

Pepo, krasný fotky. Je vidět, že jste si to parádně užili!

Ahoj obracím se s prosbou.Jezdili jsme roky na Averoy,jeste Vingsand.Letos jedem poprve Hovikvegen,je to asi 35km nad Kristiansundem.

Byla by nejaka rada na loviště?Když se divam naproti na Smolu tak se mi libi ty melciny vlevo dole,ale mapa mi ukazuje od Hovikvegen cca 27km.Nevim jake bude pocasi,vzdy jsme jezdili v srpnu,letos poprve v polovine září.Díky za každou radu,případně kdyby byla mapa tak super.Moc díky.

Radek

Ahoj, tak bude to asi hodně o počasí, které je letos zvláštní.

My jezdíme ze Smoly na plotny ke žluté bóji Griptaran(Vestkleppen, Nordkleppen, apod. ), to máš ale ještě dál. Letos se mi zdá, že víc platilo, co psal taky Smolny - můžeš jeden den chytit 2 halibuty na stejném místě, o kousek vedle nějaké kapitální obecňačky. Druhý den to chceš zopakovat, a nechytíš nic.

Takže můžeš jet na ty plotny, ale počítej s tím, že to je daleko, a že nemusíš taky nic chytit :(

Každopádně být vámi, asi bych jezdil ty mělčiny JZ od Smoly na Gripholen a Grip a tam bych hledal. Hlavně bych si nechal poradit od turnusu před vámi, pokud je potkáte, nebo od domorodců :)

Diky moc,

my hlavne Polakujeme,proto hledam nejaky pekny melciny.

Mrknu na mapu.

Radek

Nevim,kde přesně jste,ale polacků bylo všude na mělčinách hodně,jen vychytat ten spràvný čas....

Ahoj,

no presne tam jsem myslel ze bychom mohli jezdit jak si poslal tu mapku.My jsme presne dá se říct od toho JV dole. Hovikvegen,přímo proti nám je ostrůvek Edoya.

Radek

Rybarska sezona na Jostolen se uz take pomalu blizi ke konci. Cast lodi uz je venku, dalsi se vytahnou, az odjedou hoste.  Tak jako vsude bylo to letos vselijake, jak pocasi, tak ulovky. Kazdy rok je trochu jiny, uvidime, co nam prinese ten dalsi.

Dobrý den paní Janko, mám na Vás prosbu, mohla byste se mi prosím ozvat na mobil, měl bych na Vás nějaké dotazy ohledně Norska. Děkuji moc, Martin (+420606847931)

Chtela bych podekovat vsem nasim hostum a nejen jim poprat stastny novy rok, plny bohatych, nejen rybarskych, zazitku. Hodne zdravi a uspechu v novem roce! Tichou vzpominku venuji take tem, co nas v tomto roce opustili. Kåre i Per zustanou navzdy v mem srdci.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.