Hasvik, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 7°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Jostolen Smola 2023

Prvni rybarsti hoste tohoto roku vcera z Jostolenu odjeli, tak jsem si rikala, ze je cas zalozit nove tema. Poslali jen malo fotek, ktere prikladam. Doufam, ze se nam, a i ostatnim campum v Norsku, letosni sezona vydari a budemem mit same spokojene hosty. Vsem preju krasne zazitky a ulovky snu!

Soucasne bych chtela podekovat vsem, kdo me navstivili na veletrhu For fishing 23. Byl to mazec!! :-)

Odpovědět

Ahojte rybari, koncom maja idem do Norska, mam v plane sa zastavit na par hodin na ostrove nad Goteborgom, ze vraj uz koncom mája tam pripluvaju makrely.  Ak by sa dalo, zachytal by som. Mate niekto skusenosti? Dakujem, Milan

Aktualne z Betten rorbuer: to si prohrabete cesticku, vyhrabete lod a v noci se otoci vitr a kde jste cesticky me vyhrabane?? :-) :-) a porad pada...

Tak jeste chvilku a bude jaro :-) :-)

Kvuli stornu se uvolnil termin na Korsholmen 4.-16.7.2023. Ma nekdo zajem?

snih odchazi, ryby zustavaji .. :-)

Camp je sice poloplny, ale fotecek moc neni. Fotky beden s rybama nemam moc rada, radsi krasne chlapy s peknyma rybama (hmmm ... nebo obracene?) :-)

Letosni velikonoce prinaseji nadherne pocasi a ulovky snu.  Tak snad se bude darit i novym hostum, kteri dnes dorazili.

Nahle nam onemocnel technik/pomocnik a na celou sezonu vypadne. Mel by nekdo zajem prijet? Info pres mail post@betten-rorbuer.no

Fotky ze vcerejska. Dnes fouka, takze dnes jou hoste na vylete, jini bali, protoze zitra nebo dnes vecer odjizdi a dalsi zkousi ze brehu.  Ten das mel 22 kg.

Misto technika/pomocnika je uz obsazeno

Na obrazku pocasi dnes pred 9 lety :-)  dny predtim jsem tam behala v kratasech a tricku :-) :-)

Kdyz jsem 1.5. priletela, uvitala me snehova prehanka, ale rano jsem se probudila do slunicka a modre oblohy. Rano je to na svetr, ale pres den se da chodit v tricku. Tak snad to vydrzi. Na vode ale bude chladneji, takze si nezapomente teple spodni pradlo! :-) :-) Zitra najizdi hoste,  snad zase budou nejake ryby. Ti predesli byli na fotky skoupi.

Nevim, zda jsem tu psala, pristi rok se chysta autobusovy zajezd do Jostolen. Termin 28.5.-8.6. 24. Kdo ma zajem, hlaste se! Info mezi obrazky.

Pocasi stale perfektni, vsichni stale na mori, ryby berou, tak snad jim to vydrzi.

Letosni kveten je uzasny. Vetsinou maji vsichni uz druhy den plno a pak uz si jen hraji. Ale taky mohou dopadnout jako Premek, ktery vcera chytil 3 halibuty, vsechny kolem 130 cm, Dnes "jen" jednoho, ale za to k tomu pollacka 104 cm. At to jeste vydrzi! :-)

Civilizace se nezadrzitelne blizi i do Jostolen. Uz jen nekolik minut nas deli od vyhod internetoveho pripojeni optickym kabelem. To bude rychlost!!! :-)

Aktualizace: uz to jede!!! jupii! na takovou rychlost jsem si musela sednout a zavrit okno, at mi neuleti mobil :-) :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.