Hasvik, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Jostolen Smola 2020

Sezona 2020 se nam krasne rozjizdi. Konecne nejake aktualni fotky . Dnesni nejvetsi ryba byl mnik 24 kg.

Odpovědět

Tak dnes bylo nádherně a všichni si to užívali. Ryb je tu všude hodně....

Solny: aktuální foto, aneb pozdrav z Veiholmenu ;) až bude foukat, přijeď se podívat na naše dětské závody a po dlouhé době se setkat. T

Pod hladinou...

Ahoj Terko,přijedeme rádi,asi v pondělí,má foukat.

Něco z úlovků ...

Včera odpoledne se nachytalo hodně makrel,tresek je taky hodně okolo metru.

Ahoj Pepo, konečně někdo napsal,  že je tam spousta makrel. Já se na ně strašně těším, ale vůbec nevím,  jestli tam jsou? Takže když se na ně zaměříme,  tak se dají nachytat?  Jede nás čeká familie,  tak potřebuji cca 80kg. Jiná ryba mě nezajímá.

Ahoj Pepo, konečně někdo napsal, že je tam spousta makrel. Já se na ně strašně těším, ale vůbec nevím, jestli tam jsou? Takže když se na ně zaměříme, tak se dají nachytat? Jede nás čeká familie, tak potřebuji cca 80kg. Jiná ryba mě nezajímá.

nevěřim, že pojedeš jen na makrelky. Věřim, že pojedeš i na polaky😂😂

Dalsi uspesny den ...

Ahoj Michale,makrel už je všude hodně a pěkně vypasený,už máme rozpichané ruce, jak to dětem sundaváme z háčků.  Poláků se Jendo na naší devítce brzo ráno nachytalo přes dvacet. Dokonce i keller okolo metrů na zooma taky tam.

Odpoledne bylo i před špatnou předpověď krásně a nachytalo se pár tresek okolo  metru  a halík 130.

Ahoj Solny na co přišel ten krasavec

Ahoj Pepo, konečně někdo napsal, že je tam spousta makrel. Já se na ně strašně těším, ale vůbec nevím, jestli tam jsou? Takže když se na ně zaměříme, tak se dají nachytat? Jede nás čeká familie, tak potřebuji cca 80kg. Jiná ryba mě nezajímá.

nevěřim, že pojedeš jen na makrelky. Věřim, že pojedeš i na polaky😂😂

No hlavne neverim, ze by jel na makrely na Jostolen :-) :-) :-)

Pepo, díky za info. Krásné ryby chytáte, kloubouk dolů. Je vidět, že jsi znalec místních vod! Mám radost, jak tam lovíte. Nejraději mám takové makrely, kterou sám nesníš. Začínám brousit háčky, snad nás v pátek nezaříznou.

Dnes už druhý den fouká a včera se vyjelo jen pro pár makrel před barák. Halík se chytil na šelfu 50m hloubky za trianglem na sestavu s kellerem. Makrely jsou Míšo i okolo 45 cm a pěkný valce,děti tu svádějí velké boje:))). Držím všem palce,ať vám to zase nezavřou....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.