Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jøstølen 2019
- Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mira.sta a poslední změna proběhla před 4 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#307580 30.4.2019 v 6:10
Jani, z té fotky mám husí kůži, kdyby tam zahučel, nikdo mu nepomůže. Nemá vestu a ani oblek. Holinky by okamžitě nasály vodu a už by se ano nenadechl. Hodně lidí dělá kraviny a vůbec si neuvědomuje, jak nebezpečné to je. Já viděl svého kamaráda se topit v přístavu a smrti unikl jen o vlásek. Sundal si budu od plovoucího obleku ve filetárně, potom šel vyvážet zbytky a spadl v přístavu mezi lodě. Kalhoty ho začaly otáčet nohama k hladidě a hlavou směrem ke dnu. Kdyby se zrovna nevracela skupina z moře, utopil by se, a na molo by sám nikdy nevylezl.
#307585 30.4.2019 v 8:20Neřeš. Za blbost se platí. Murphyho zákony platí stejně tak jako ty fyzikální.
#307640 1.5.2019 v 10:32To Mirecek: neboj, za tu vestu jsem ho sprdla, ale znas to, co muzu rikat Norovi, ktery pracuje leta na mori. 🙂 Vcera se byli potapet, a prinesli pres 120 musli srdcovek. A ani mi nedali ochutnat 🙁 🙂 Dnes se vydali na pstruhy, tak uvidime, co prinesou.
Kluci z Hitry nam sem poslali zimu, takze je dnes zatazeno a poprcha. Ale nefouka…
Prikladam par fotek z poslednich 3 dnu od nemeckych hostu, kteri dnes odjeli.
#307714 2.5.2019 v 17:50Tak to je super,děkuji za zprávy a těšíme se na další reporty……už jen mésíc
Pepo držím palce ať vám vyjde počasí hlavně. Já asi nikam nepojedu, vercajk mi spáchal sebevraždu😂😀😁.
#307719 3.5.2019 v 6:51A to se ti povedlo jak? Vymlátit si kovový očka… To jsem ještě neviděl.
#307734 3.5.2019 v 7:09To Kliknis:
Díky Jendo,jedeme 30.5. a snad to už uteče…a prut si hold musíš koupit novej,Michal jich má dost neboj:)))mě už taky jednou vypadlo očko.
#307751 3.5.2019 v 16:02A to se ti povedlo jak? Vymlátit si kovový očka… To jsem ještě neviděl.
Michale nejsou vymlácený, ale uhnily v tom letovaném spoji. Byli skoro dva roky ve futrálu. Zajímavé je, že jen ty dvě největší. Ale jen Ltc očka. Sic očka na jiných prutech bez vady.
#307752 3.5.2019 v 16:05To Kliknis: Díky Jendo,jedeme 30.5. a snad to už uteče…a prut si hold musíš koupit novej,Michal jich má dost neboj:)))mě už taky jednou vypadlo očko.
Pepčo na novej prut mi nezbyde, pač budu dávat auto k Tobě na servis.😂😂😂
#307760 4.5.2019 v 8:29prut si tam můžeš půjčit a podle mě, a to tam jedu poprvé je prut tou nejlevněší částí výbavy…při tom kolik toho pak vydrží, tedy pokud si nepořídíš jebku které uhnijí očka…proboha co to bylo za šmejd prut ?
#307764 4.5.2019 v 10:10Wft nevercrack mi nepřijde jako úplně šmejd. Hlavně na to co už vydržel, všechna čest. Hlavně chytil všechny moje největší ryby, takže ho nemůžu zahodit.
#307818 5.5.2019 v 10:58Prikladam zase nejake fotecky, jeste pred dny se snehem a kroupami a destem a .. pocasi si s nama proste hralo, foukalo jak o zavod. Ale vitr sel od severu, takze se ve fjordu dalo chytat. Protejsi kopce se zase pokryly snehem. Z techto dnu fotky nemam, ulovky byly spise prumerne, i kdyz tam nejaka vetsi treska byla a taky dost dasu. Nekdo sel na taky radeji na vylet. Dnes se pocasi zlepsuje, prijel autobus, takze se tu snad nekdo ozve.
#307819 5.5.2019 v 11:57Tak ať se prvnímu turnusu daří a přeje počasí….těšíme se na reporty!
#307842 6.5.2019 v 6:07wft nevercrack skutečně není šmejd, to si zaslouží převázat očka..u někoho co se v tom vyzná…
mimochodem, kdo to víte? akceptuje mi řidič autobusu kufr velikosti “L” a objemu 94lt ? Pořídil jsem nové holinky a ty se mi rozhodně do malé tašky s oblečením nevlezou…na moji hňupsnu poloviční neměli, takže jsem musel vzít zavděkem vysokými. Už jen oblek dvoudílný plovoucí co jsem na doporučení kupoval v zerpu i s taškou se taky ani do tohohle velkého kufru nevleze, respektive asi jo ale pak už ani jedny ponožky v němu…prostě to musím brát v samostatné tašce..a pochybuju, že by na zapůjčení měli v kempu oblek 4XL…..
VYŘEŠENO. Od Doskyho jsem dostal schválení (souhlas, že mi to do autobusu naloží) a tak kufr je doma..zase tak obří není…plovoucí oblek se i tak do něj nevleze. respektive vleze ale pak už nic jiného..
#307913 7.5.2019 v 5:32Pořídil jsem si (už to mám doma) tohle : https://www.ebay.com/itm/263857512287 v délce 30cm..je to fakt paráda jen do děsně smrdí asi ne ekologickou gumou… v plánu je tomu udělat dírku do špičky (nemá ji tam) , protáhnout tím 1mm silon, v hlavě schovat 40-60 gr olivku, pod ní zarážku, zhruba do poloviny otřepení umístnit trojhák a mezi konce ochlupení žraločí jednohák..vše optimální velikosti…metr a půl návazec zakončený obratlíkem…a tohle umístnit na prut trolling co mám od daiwy a táhnout to vodou na loviště…bude prdel co se chytí…
#307914 7.5.2019 v 5:38“> Możná dno
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jøstølen 2019