Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mira.sta a poslední změna proběhla před 4 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 234)
  • Autor
    mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Jani, z té fotky mám husí kůži, kdyby tam zahučel, nikdo mu nepomůže. Nemá vestu a ani oblek.  Holinky by okamžitě nasály vodu a už by se ano nenadechl.  Hodně lidí dělá kraviny a vůbec si neuvědomuje, jak nebezpečné to je. Já viděl svého kamaráda se topit v přístavu a smrti unikl jen o vlásek.  Sundal si budu od plovoucího obleku ve filetárně, potom šel vyvážet zbytky a spadl v přístavu mezi lodě. Kalhoty ho začaly otáčet nohama k hladidě a hlavou směrem ke dnu. Kdyby se zrovna nevracela skupina z moře, utopil by se, a na molo by sám nikdy nevylezl.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Neřeš. Za blbost se platí. Murphyho zákony platí stejně tak jako ty fyzikální.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Mirecek: neboj, za tu vestu jsem ho sprdla, ale znas to, co muzu rikat Norovi, ktery pracuje leta na mori. 🙂 Vcera se byli potapet, a prinesli pres 120 musli srdcovek. A ani mi nedali ochutnat 🙁  🙂  Dnes se vydali na pstruhy, tak uvidime, co prinesou.

Kluci z Hitry nam sem poslali zimu, takze je dnes zatazeno a poprcha. Ale nefouka…

Prikladam par fotek z poslednich 3 dnu od nemeckych hostu, kteri dnes odjeli.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Tak to je super,děkuji za zprávy a těšíme se na další reporty……už jen mésíc

Pepo držím palce ať vám vyjde počasí hlavně. Já asi nikam nepojedu, vercajk mi spáchal sebevraždu😂😀😁.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

A to se ti povedlo jak? Vymlátit si kovový očka… To jsem ještě neviděl.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

To Kliknis:

Díky Jendo,jedeme 30.5. a snad to už uteče…a prut si hold musíš koupit novej,Michal jich má dost neboj:)))mě už taky jednou vypadlo očko.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

A to se ti povedlo jak? Vymlátit si kovový očka… To jsem ještě neviděl.

Michale nejsou vymlácený, ale uhnily v tom letovaném spoji. Byli skoro dva roky ve futrálu. Zajímavé je, že jen ty dvě největší. Ale jen Ltc očka. Sic očka na jiných prutech bez vady.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

To Kliknis: Díky Jendo,jedeme 30.5. a snad to už uteče…a prut si hold musíš koupit novej,Michal jich má dost neboj:)))mě už taky jednou vypadlo očko.

Pepčo na novej prut mi nezbyde, pač budu dávat auto k Tobě na servis.😂😂😂

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

prut si tam můžeš půjčit a podle mě, a to tam jedu poprvé je prut tou nejlevněší částí výbavy…při tom kolik toho pak vydrží, tedy pokud si nepořídíš jebku které uhnijí očka…proboha co to bylo za šmejd prut ?

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Wft nevercrack mi nepřijde jako úplně šmejd. Hlavně na to co už vydržel, všechna čest. Hlavně chytil všechny moje největší ryby, takže ho nemůžu zahodit.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Prikladam zase nejake fotecky, jeste pred dny se snehem a kroupami a destem a .. pocasi si s nama proste hralo, foukalo jak o zavod. Ale vitr sel od severu, takze se ve fjordu dalo chytat. Protejsi kopce se zase pokryly snehem. Z techto dnu fotky nemam, ulovky byly spise prumerne, i kdyz tam nejaka vetsi treska byla a taky dost dasu. Nekdo sel na taky radeji na vylet.  Dnes se pocasi zlepsuje,  prijel autobus, takze se tu snad nekdo ozve.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Tak ať se prvnímu turnusu daří a přeje počasí….těšíme se na reporty!

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

wft nevercrack skutečně není šmejd, to si zaslouží převázat očka..u někoho co se v tom vyzná…

mimochodem, kdo to víte? akceptuje mi řidič autobusu kufr velikosti “L” a objemu 94lt ? Pořídil jsem nové holinky a ty se mi rozhodně do malé tašky s oblečením nevlezou…na moji hňupsnu poloviční neměli, takže jsem musel vzít zavděkem vysokými. Už jen oblek dvoudílný plovoucí co jsem na doporučení kupoval v zerpu i s taškou se taky ani do tohohle velkého kufru nevleze, respektive asi jo ale pak už ani jedny ponožky v němu…prostě to musím brát v samostatné tašce..a pochybuju, že by na zapůjčení měli v kempu oblek 4XL…..

VYŘEŠENO. Od Doskyho jsem dostal schválení (souhlas, že mi to do autobusu naloží) a tak kufr je doma..zase tak obří není…plovoucí oblek se i tak do něj nevleze. respektive vleze ale pak už nic jiného..

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 6 měsíci uživatelem sachlj.
    • Odpověď byla upravena před 5 roky a 6 měsíci uživatelem sachlj.
    sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Pořídil jsem si (už to mám doma) tohle : https://www.ebay.com/itm/263857512287 v délce 30cm..je to fakt paráda jen do děsně smrdí asi ne ekologickou gumou… v plánu je tomu udělat dírku do špičky (nemá ji tam) , protáhnout tím 1mm silon, v hlavě schovat 40-60 gr olivku, pod ní zarážku, zhruba do poloviny otřepení umístnit trojhák a mezi konce ochlupení žraločí jednohák..vše optimální velikosti…metr a půl návazec zakončený obratlíkem…a tohle umístnit na prut trolling co mám od daiwy a táhnout to vodou na loviště…bude prdel co se chytí…

Semtamtuk
    Účastník
    (32 odpovědí)

“> Możná dno

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 234)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...