Vážení příznivci této lokality, dovoluji si založit nové vlákno této sezóny. Dovolím si vás pozdravit z kempu Betten Rorbuer, kam jsem před pár hodinami dorazil. Po aklimatizaci vás budeme průběžně informovat o dění v tomto kempu.
Vážení příznivci této lokality, dovoluji si založit nové vlákno této sezóny. Dovolím si vás pozdravit z kempu Betten Rorbuer, kam jsem před pár hodinami dorazil. Po aklimatizaci vás budeme průběžně informovat o dění v tomto kempu.
čau Pepo, krásný tresky , gratuluji. právě jsem dorazil domu cesta bez potíží. jeli jsme oslo-frederikshavn a přes berlín male zdržení cca 10 min. před zuzenimi.
Odpovědět
Pepo, krása, gratuluji a jen tak dál. Na ty kelery na Skjace se také chystám, neboť mě moc lákají, jen nevím kde tam nejčastějí bývají.
Odpovědět
Moc pěkní, velká gratulace. Snad se i mě někdy zadaří takový krásný halibut. Nezaměřuji se na ně, musela by to být velká náhoda.
Odpovědět
Ahoj Pepo, tak za chvilku nás tam máte. Pěkně je tam rozchytejte. Ještě to počasí a je to.
Odpovědět
Nazdar Míro, tak ty taky už jsi na severu? Kdo bude u toho Hrocha? Přeji Vám všem pohodové počasí a krásné ryby a těším se na Vaše reporty.
Odpovědět
Nazdar Míro, tak ty taky už jsi na severu? Kdo bude u toho Hrocha? Přeji Vám všem pohodové počasí a krásné ryby a těším se na Vaše reporty.
ještě ne, ale pátek jedeme. Kdy je hroch??
Odpovědět
Při vytahování Roybaita z hloubky 50 m na Skjace přišel záběr pod hladinou….Keler 99cm
Pepčo jak jinak pěkný ryby, Míra se už na Skjaku taky určitě těší, tak sem připraven na fotku kellera 120+. Držím Vám palce.
Zdar H.🐋
Odpovědět
Už se těším na reporty a krásné ryby. Chlapci, hurá na ně. Míra dá mníka 2m a Honza metrového polaka.
Odpovědět
Poláků je tu letos opravdu hodně, všechno na žížaly od Petra a dnes vedla červená. Zítra se má uklidnit počasí a tak se chystáme někam dál,tak snad se zadaří....
Odpovědět
Míra s Honzakem jsou na místě. zatím se zahřívají.
Ja tedy doufam se se Mira lehce priuci od Honzaka a zacne praskat polaky jako noha. Solny podava dobre zpravy tak to by v tom byl cert, aby se nezadarilo. Tak Miro, Honzaku a Solny. puste se do toho. Hoop na Slenesetu jim dava taky pekne do tela, tak se nenechte zahanbit :-) Jinak super zacatek...
Odpovědět
to Hyse - dneska máme tiskovku se školením, včera jsme si to zkusili nanečisto a zítra dojde na praxi naostro.... :cool:
Odpovědět
jojo velmi dobra sestava, verim ze se na ostro zadari a pochlubite se krasnymi ulovky. Maly tip - po nahozeni a dopadu na dno lehce prizvednout, ziskat kontakt s nastrahou a chytat jakoby na tezko sem tam velmi pomalinku pritocit cca metr snury a zase nechat, nic nedelat . Po jemnem zaberu a sklopeni spicky prutu k vode ryba dobira a po slabsim zaseku nastava rodeo :-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...