Vážení příznivci této lokality, dovoluji si založit nové vlákno této sezóny. Dovolím si vás pozdravit z kempu Betten Rorbuer, kam jsem před pár hodinami dorazil. Po aklimatizaci vás budeme průběžně informovat o dění v tomto kempu.
Vážení příznivci této lokality, dovoluji si založit nové vlákno této sezóny. Dovolím si vás pozdravit z kempu Betten Rorbuer, kam jsem před pár hodinami dorazil. Po aklimatizaci vás budeme průběžně informovat o dění v tomto kempu.
Hyse - díky za info...., pěkné ryby. Raději chytám na monofil - mám subjektivní dojem, že na pletenku mi to jde ještě hůř, než na mono..... :sad:
No, už za pár to vyzkouším opět nanovo - odjezd osmého....... :wink:
Odpovědět
Tak to ti preji hodne stesti, hlavne jestli mas ty spravny nastrahy :-). Letos boduji svetle odstiny, ale to asi tim ze jezdime na ryby pres den. Chlapi z apt vedle jezdi na noc a tem slapou zase tmavy. Jinak vcerejsi zaverecny den pred balenim se vyvedl nadmiru.
Odpovědět
skoro vsechny byli polaci (a ze jich bylo) od 65-80 cm. pro nas optimalni pro kuchynskou upravu.. 1m+ sice neprisel tak to bude s Honzakem primy boj az v lete na Bakkanu.
Odpovědět
kolem poledne trochu fouklo, tak jsme koukali kam by jsme se zasili a objevili
Odpovědět
a po vrcholu prilivu zase na ne.. to brali asi nejlip skoro na hod
Odpovědět
Tak tedy náš třetí turnus musím pochválit. Naši rybáři se snažili a oproti předcházejícím turnusům nám dodali více fotek. Dnes nasedají do autobusu a míří směr Praha.
Odpovědět
Odpovědět
Péťo,díky za report a krásné fotky. V pátek večer jsme dorazili a dnes po půlnoci se dalo vyjet na plotny...
Odpovědět
Podařilo se pár tresek přes metr...tahle na žížalu co má Petr zapíchlou v zadku. Měla 112 a z 20 m pod kelírkama.
Odpovědět
Větší ryby jsou většinou na hloubce okolo 50 m. Treska 120tka chycena na pilkr v 60 m
Odpovědět
Při vytahování Roybaita z hloubky 50 m na Skjace přišel záběr pod hladinou....Keler 99cm
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...