Vážení příznivci této lokality, dovoluji si založit nové vlákno této sezóny. Dovolím si vás pozdravit z kempu Betten Rorbuer, kam jsem před pár hodinami dorazil. Po aklimatizaci vás budeme průběžně informovat o dění v tomto kempu.
Vážení příznivci této lokality, dovoluji si založit nové vlákno této sezóny. Dovolím si vás pozdravit z kempu Betten Rorbuer, kam jsem před pár hodinami dorazil. Po aklimatizaci vás budeme průběžně informovat o dění v tomto kempu.
Mělo by se i umoudřit počasí,tak ať se daří a těšíme se na reporty
Odpovědět
No, počasí je zatím stále jak na houpačce. Nicméně opět se mi do rukou dostala jedna fotečka docela hezké Tresky.
Odpovědět
No, počasí je zatím stále jak na houpačce. Nicméně opět se mi do rukou dostala jedna fotečka docela hezké Tresky.
Kluci krasne ryby chytate. Nechte nam tam nejake na 5 turnus. Dekuji Honzak
Odpovědět
Přimět letos rybáře, aby nám posílali fotky je nadlidský výkon. Tak zase něco málo.
Odpovědět
Přimět letos rybáře, aby nám posílali fotky je nadlidský výkon. Tak zase něco málo.
neboj Dosky ted Jiran zahlti web.
Odpovědět
Ahoj vsici- prispevek lupnu sem neb je to blizko trajektu co jezdi mezi Tustnou a Edoy. Jsme v Nordheimu coz je asi 1 km od vyse zmineneho trajektu. Jsme tu 3 den a po malem pruzkumu okoli se zatim nejlepe darilo na zapadni strane ostrova Edoy jizne od Smoly v hloubkach od 5 do 20m. Za krásného a slunecneho počasí nam nejlepe fungovaly Ol Monster, Watermelon Red, California 420 a Cajun craw na jigu 15-28g
Odpovědět
Péťo,to musite být kousek nad Gripem. Ať se daří a ryby pořádné koušou!
Odpovědět
to Hyse - co používáš jako lehkou přívlač? (gramáž a délka prutu, velikost navijáku, průměr, nosnost - monofil, nebo šňůra?)
- mě na ty žížaly nějak nechcou brát.......... :cry:
Odpovědět
Tak už to tu žije,Jiřan a Orka team to rozjedou…
Jiran rikal, ze zahlti web fotkama a reportama
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...