Vážení příznivci této lokality, dovoluji si založit nové vlákno této sezóny. Dovolím si vás pozdravit z kempu Betten Rorbuer, kam jsem před pár hodinami dorazil. Po aklimatizaci vás budeme průběžně informovat o dění v tomto kempu.
Vážení příznivci této lokality, dovoluji si založit nové vlákno této sezóny. Dovolím si vás pozdravit z kempu Betten Rorbuer, kam jsem před pár hodinami dorazil. Po aklimatizaci vás budeme průběžně informovat o dění v tomto kempu.
Zdravim vsechny na vse strany z Betten rorbuer. Uz nejaky den tu poskakuju a pocasi si z nas dela srandu. Dest se strida se slunickem, do toho vitr, ktery se toci ze dne na den, aby mezitim bylo bezvetri. Proste aprilove pocasi jak vysije. Rybky nejake jsou, mezitim dva halibutici 105 a 110 cm. Tresky hezke a vcera i za vetru to novi hoste nevydrzeli a ze brehu treska a polak kolem 80 cm. Brzy to ale kluci vzdali, protoze zacalo byt opravdu neprijemne, takze byla grilovacka.
Moc fotek nemam, ale neco malo prilozim, i kdyz nejsou moc kvalitni. Snad nekdo neco vyfoti pozdeji...
Odpovědět
Ahoj Solny tak to nás budeš střídat my jedem 3 turnus Vydra cz
Odpovědět
Tak to letos sakra špatně vyšlo,máme to od prvního června. Snad se uvidíme alespoň u odjezdu a poradíte kam na ně...
Odpovědět
Na Jostolen se nam pocasicko zlepsuje, vcera jsem vyzkousela vodu .. no na dlouhe plavani to urcite nebylo :-)
Ulovky odpovidaji - filetarna se opet meni na "masokombinat" ... krasny halibutik je od hostu z Korsholmen.
Odpovědět
Ahoj, přeji všem účastníkům prvního turnusu na JOSTOLEN šťastnou cestu a bohaté úlovky :-)
Odpovědět
Ahoj. Řekli hosté kde chytli toho halíka?
jo rekli, za trianglem doprava😂😂😂
Odpovědět
Zdravím všechny na Jostolen. Přeji klidný vítr a už se teším na reportíky a fotečky big úlovků.🇨🇿🇨🇿
Odpovědět
Opet maly pozdrav z Betten rorbuer
Jani jeste, ze te mame. Krasne reportiky 😂😂🎣🎣🇨🇿🇨🇿🇳🇴🇳🇴
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...