Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jostolen 2016
- Toto téma obsahuje celkem 511 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mira.sta a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#267821 14.9.2016 v 0:22
Zoomy jsou fakt sper, nedovedu si predstavit bejt ve strednim bez nich,…. Pokud se tyka posouzeni toho, jestli lovime polaky na snuru, ci silon, tak v tom zadnej zasadni rozdil nevidim,… ne, kdyz je lovime pri zapadu slunce, tak treba dneska byla Vencova cerna snura Berkley o 3 polaky lepsi nez muj silon,….behem dne se polakům obecne moc nechce, tak nedovedu posoudit, protoze je nelovime, alespon ne tady na Jostolenu.
#267868 14.9.2016 v 12:36#267875 14.9.2016 v 12:51#267938 15.9.2016 v 13:30Tak prezentaci hub a vybavení už máme za sebou. A jak je to rybolovem? Daří se? Bude dneska report z vody?
#267940 15.9.2016 v 13:47Tak vse zabaleno a pomalu odjezd na Moravu a zitra na Vídeň. Mejte se dobre v Josotolenu.
#267966 15.9.2016 v 20:18Ahoj vsem, tak mame pred sebou posledni noc a zitra rano v 6:00 odjezd domu. Zaverecny report k nove navstivenemu Jostolenu dame po navratu do ČR, kazdopadne strovname vsechny nami doposud navstivene kempy, kde budeme hodnotit dle naseho pohledu co je na nich fajn a co ne.
Obecne vzato jsme si na Jostolenu dobre zarybarili. Stredni Norsko je pro nás ZOOM a polakovacka, na kterou se vzdycky tesime a ktere davame prednost. Jinak tomu nebylo ani zde. Polaci nas proste bavili ze vseho nejvic. Na 30g proutky nadherne souboje pri zapadu slunce a svitani, kdy nam nekolikrat polak skoncil v chaluhach, o nekolik velkych ryb jsme i prisli. Polaků uz mame nafoceno za ty roky mooc, tak jen neco malo fotek a důkaz toho, ze ZOMM proste vali 🙂
#267973 15.9.2016 v 20:35Vyjeli jsme i hloubky, kde jsme ale krome par jednoskvrnek a brosem nic zasadniho netrefili. Vencovi se povedla krasna Brosma, ktera stala za to. Obecne, náš pozitek z lovu na hloubkách ‘nejak jsme si odvykli :)’ nebyl takovy jako kdyz jsme čapali polaky na melcinach, proto jsme se stahli do nich a venovali se tomu, co nas bavi a uzivali si polaky,… co se tyka makrel, tak ty jsou tady macatý a je jich dost 🙂
Pristi rok, co se Norska tyká, nas ceka červnova Finnmark kombinace Soroya & Havoya, v srpnu fishing a koncert Hektoru na Bakkan Wahlu, kam Vas vsechny zveme.
Všechny nadsence zdraví Tomas, Mirek a Venca.
#267985 15.9.2016 v 20:48#268047 16.9.2016 v 16:50#268051 16.9.2016 v 17:53#268058 16.9.2016 v 19:12Krásné úlovky, velká gratulace lovcům a ať se takto daří i nadále.
#268161 18.9.2016 v 17:24Tak a máme to za sebou. Právě proběhlo závěrečné předávání lodí (bez závad) a letošní sezóna je za námi. Ráno autobus s dobře naladěnými rybáři odjíždí do Prahy a za nějaké dva až tři dny i já s delegátem.Rád bych touto cestou poděkoval všem našim klientům za účast v letošní sezóně a budeme se na ně těšit i v sezóně příští.Díky všem Došky#268842 27.9.2016 v 11:29Ahoj, můj plán dělat po návratu mrtvého brouka nevyšel a naopak jsem se ke vzpomínkám na Jostolen dostala až teď. Jako každý rok super “dovča” a díky všem, se kterými jsme si užívali společné chvíle na severu. Překvapivě jsem neodolala a s kapitánem Tomášem a Martinem jsme polakovali, co to šlo. Jaro nebo podzim, polaci letos berou jako o závod. Díky radě V. Zerpa jsme najeli na krásné místo s obrovskou vlnou, u které se dalo bezpečně chytat a kochat se silou tohoto živlu. Nejhezčí zážitek byl však poslední den, kdy jsem vyjela na polaky s partou z našeho baráku v čele s Jiřanem. Neskutečná sranda, hromady ryb a pouštět 80tky se mi ještě nestalo…
Co se tyká mníků, tak ač jsem měla tzv. Koubasovo past, nedala jsem jim tolika času, co bych měla. Ostatní stejně jako loni tahali hadice neskutečných rozměrů, a tak nezbývá než se zase někdy vrátit.
Samozřejmě jsme jako každý rok oslavili narozeniny Jirky Koubka, snědli hromady mušlí, dělali peruvian ceviche, ale i kachnu, svíčkovou…… Takže díky za další 2kg nahoře a brzy se budu těšit alespoň na pražském srazu!
#268843 27.9.2016 v 13:47Ahoj, můj plán dělat po návratu mrtvého brouka nevyšel a naopak jsem se ke vzpomínkám na Jostolen dostala až teď.
Nazdárek, nemůžu si pomoct, ale ta první věta mě nedává smysls. Nechápu ji. Proč dělat mrtvého brouka, když je zbytek příspěvku positivni a pobyt se líbil.
Já tak úspěšnou sezonu na úlovky jako byla lotos ještě nezažil a to sem byl letos ve středním Norsku po sedmé.
#268849 27.9.2016 v 16:16Heinz:
Ahoj, moje chyba, špatně jsem větu formulovala a pro nezasvěcené se nedá pochopit. Po návratu jsem plánovala ještě týden dělat, že jsem na severu. Ale povinností bylo víc než dost a já musela začít fungovat hned. A právě díky povinnostem jsem se ke sesmolení příspěvku dostala až teď :)…
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jostolen 2016