Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde
Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)
Tak co se děje v Jostolenu tam snad ryby neberou?
Odpovědět
Víš sám dobře, že fotečky mrtvolek pomačkaných po pár hodinách z bedny, nejsou to pravé ořechové. Chce to fotky z moře. 😉
Odpovědět
První foto z osmého turnusu chytají se krásné ryby,ale nikdo nefotí
Odpovědět
tak zítra v noci jedém už se na vás těšíme sice žádné foto ale snad ryby berou a počasí snad bude super
Odpovědět
Nic ve zlém, ale je takovej problém si fotku trošku pohlídat před zveřejněním? Když už fotím na výšku a že se tomu někdy vyhnout nejde, tak si pak pohlídám, aby se mě zobrazovali správně. Poslední dobou už mě tady začíná bolet za krkem. Všiml sem si toho i jinde. Díky. Tohle není myšleno na fany22, ale tak nějak na všechny.
Odpovědět
Nic ve zlém, ale je takovej problém si fotku trošku pohlídat před zveřejněním? Když už fotím na výšku a že se tomu někdy vyhnout nejde, tak si pak pohlídám, aby se mě zobrazovali správně. Poslední dobou už mě tady začíná bolet za krkem. Všiml sem si toho i jinde. Díky. Tohle není myšleno na fany22, ale tak nějak na všechny.
Když si toho všimnu, tak to v adminu opravím. Taky bych byl radši, kdyby si to dokázal pohlídat autor příspěvku ještě před uploadem fotek, ale bohužel nežijeme ve světě, kde všichni umí všechno. Prosím o trochu shovívavosti. Ono je to těžké, nevím přesně od které verze Windows jsou i náhledy otočeny správně, ale fotka jako taková je stále na "ležato". Zkušenejší uživatel si to pohlídá/upraví, méně zkušený už ne.
Pokusím se to zařídit, tak aby systém sám fotku otočil když to bude třeba, ale nejsem si jist jestli to neudělá ještě větší "bordel". No vyzkoušíme.
Odpovědět
Ono je to trochu složitější. Otáčí to fotky focené na výšku telefonem, ty se však v počítači tváří, jako že jsou v pořádku. Po vložení do diskuze se teprve otočí. Pak již většina uživatelů této diskuze neví co s tím dál. Myslím, že kupříkladu taková Janka s tím má bohaté zkušenosti. :)
Odpovědět
hahaha .. to je fakt. Mne to fotky ukazuje spravne. Ale diky tve pomoci uz vim, ze to mam vlozit, nechat si to ukazat a pak znovu upravit. Je fakt, ze je to pakarna ..spoleham na toleranci ...
Vcera prave maminka rikala, ze jsem ji dala fotky a obcas musela udelat stojku nebo si lehnout na bok. Aby otocila monitor ji nenapadlo .. Ja ji rekla, ze trocha gymnastiky neuskodi ani v pokrocilem veku ;-) blbe je taky, kdyz mas jen mobil a neni to tak prehledne jako na compu .. a i tak to neni hned videt, Budme proste tolerantni!!
Odpovědět
Bedřich Himmel nasadil laťku hodně vysoko Leng 179 cm 27 kg
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...