Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde
Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)
Přesto, že je nádherné počasí, tak stále pofukuje. Nicméně rybáři se snaží co jim síly stačí.
Odpovědět
Medák byl přistižen při shánění místních suvenýrů, jako náhradu za trofejní ryby....
(fotky brané na výšku se drasticky ořezávají, tudíž Jardovi chybí kus myslivny :-) )
Odpovědět
Medák byl přistižen při shánění místních suvenýrů, jako náhradu za trofejní ryby…. (fotky brané na výšku se drasticky ořezávají, tudíž Jardovi chybí kus myslivny)
Po rozkliknutí je celej, neboj. To suší nebo co s tím dělá?
Odpovědět
Dnes poslední den na moři a tak jsme si přivstali a vyplatilo se. Bylo slunečné ráno a téměř bez větru...
Odpovědět
...a příjemná tečka na konec halík. Sice jen 110,ale udělal radost.
Odpovědět
…a příjemná tečka na konec halík. Sice jen 110,ale udělal radost.
Gratulace, no vidis a pak ze to nepujde, makrela je Top. Stastnou cestu domu chlapci.
Odpovědět
Halo halo, volam Jostolen, co se tam deje ze se nic nedeje - Honzak, Zok, Hrusa, Mira, Kiki. Nemeli by jste nasavat a jit na ryby :-) prsknete sem neco at mame na co koukat. Jo a kdyz uz pisu, tak bych poprosil nekoho z vyse uvedenych jestli by mi neprivezl marmeladu od Nory ve sklenicce co ma vicko Lett a Apne, Jordbayer, myslim za cca 25 Nok za kus tak 2 kousky. Omlouvam se ze pisu tady ale nevim jestli by jim SZ dosla a jestli to vubec sledujou. Tak lovu zdar :-)
Odpovědět
Pepo, gratuluji a Všem přeji ještě krásné ryby a pohodovou cestu domů.
Odpovědět
To kulik:
Děkuji Jendo,už jsme doma a cesta byla pohodová asi 26 hodin. Jelo se třema dodávkama za sebou a nikde žádná kontrola ani zácpa. Než jsme odjeli z kempu tak kluci filetovali při návratu z ploten pěkný ryby,tak se taky těším na pěkný fotky z moře:))......a přeju pěkný počasí a pořádnýho halíka!
Odpovědět
Právě jsem sem šel, abych napsal, zda bylo uvaleno informační embargo a koukám, že HYSE už mě předběhl :-)))
Chlapi, sem s informacema a pokud možno, tak i nějaké foto ;-)
Odpovědět
To kulik: Děkuji Jendo,už jsme doma a cesta byla pohodová asi 26 hodin. Jelo se třema dodávkama za sebou a nikde žádná kontrola ani zácpa. Než jsme odjeli z kempu tak kluci filetovali při návratu z ploten pěkný ryby,tak se taky těším na pěkný fotky z moře:))……a přeju pěkný počasí a pořádnýho halíka!
Mám jen dotaz k délce cesty, píšeš že jste ji ujeli za 26 hod. Pokud se nepletu, tak cesta je společná s cestou z okolí Aure přes Kyrsateroru, Orkanger, Berkak. My počítáme na cestu čas min. o 10 hodin více, kolem 36 hod a jeli jsme ji hodněkrát a doba jízdy se lišila akorát podle toho, kterým trajektem jsme jeli a jak dlouho trvala cesta trajektem. Vždycky když čtu, že někdo to ujel v podobným čase, tak mě vrtá hlavou jak to dělá. To jedete na dálnicích 150 a neděláte přestávky a vynecháváte trajekty nebo jak to dokážete?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...