Hasvik, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 23°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Jostolen 2016

Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)

Odpovědět

Tak tu máme pátý turnus a bohužel nám zatím dost fouká. Tak jen na rozjezd pár foteček.

Ahoj Zdenale, gratuluji k prvnim ulovkum tohoto roku a nezapomen na ten slib, ze mi posles par peknych kousku nahoru k Hitre, mejte se fajn a pozdravuj zbytek party, PM.

Ahoj všem . Tak po 2 dnech se konečně hlásím z Jostolenu . Cesta byla super , spousta srandy , alkoholu atd. :D Co se týče ryb tak se celkem trápíme . Silný vítr ve spojení se silným driftem není to pravé ořechové . Ryby na mělčinách jsou rozjeté a nechtějí žrát . Na 10m nebyl skoro možné udržet i 150g hlavičku s gumou nebo pilker . Nicméně se nám podařilo chytit pár polaků max. 85cm a nějaké tresky . Mě se na vláčku povedlo chytit lenga ve sloupci a to na 15m metrech :D . Nástrahy zkoušíme co to jen jde a to od Zoomů,pilkerů,Dufkovek, Savagu atd.,ale ryby zatím moc nespolupracují . Snad se to zlepší ...

Komár a jeho polak :)

Můj první polak v životě , nádherná ryba ! Mrzí mě , že nejsou nahoře třeba na Soroyi :D

A taky jsem se dočkal lepšího kousku na prut, sebral pilkřík skoro pod hladinou :)

Bohužel nejdou mi vkládat hromadně fotky :( Jimmi a jeho dorostenec...

A včera ještě jedna červenka :)

Nazdarek Kiki, nebojsa počasie sa ukľudni a potom zaberú aj tie big kusy, verím že bude big foto čaves Miloš

Ještě jeden Polack od pana Kozáka

Cestou do kempu taky proběhly vzdělávací kursy - na fotu doktor Kikibut a jeho přednáška na téma - ,,To by bylo, aby nebylo!,, :-)

A tady již naostro v praxi......

Nastupuje přepadové komando... :twisted:

Dopoledne vyjela část naší osádky na výzvědy....

kterou již netrpělivě vyhlíží Pepíno ostřížím zrakem... :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.