Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

Já se snažím nekecat, něco podobného jsem před 4-mi lety zažil na Titranu a byli jsme rádi za rybolov ve fjordu mezi ostrůvky pod Froyou. Cokoliv s rozumem, jen nebýt na chatě.:-?

V Praze to taky nevypadá valne:-(

Ještě mám jeden dotaz, jelikož jedu na ostolen poprvé. Jsou někde poblíž písčiny na eventuelní chytání platýzů při takovým počasí jaké letos panuje. To kvůli přibalení event. věcí na položenou. Předem dík za odpověd.:-D

Zatím jsme to nikdy nepotřebovali, takže uplně přesně nevím kde by se dalo takto chytat. Možná ti na to někdo odpoví. Nevím.

Vše je jednou poprvé. :-P

Máme tam, ale místo, kde se dá chytat ze břehu. Bývají tam makrely a letos se tam nachytali i slušní mořští pstruzi. A sem tam nějaký Doršáček. :-P:-P

To jsi mě jako muškaře potěšil, mořák na mušák je vždy slušný zážitek.

[citace]cewin napsal:

To jsi mě jako muškaře potěšil, mořák na mušák je vždy slušný zážitek.[/citace]

No na mušák to taky zatím nikdo nezkoušel, ale jak si psal výše vše je jednou poprvé. :-P:-P

[citace]cewin napsal:

To jsi mě jako muškaře potěšil, mořák na mušák je vždy slušný zážitek.[/citace]

No na mušák to taky zatím nikdo nezkoušel, ale jak si psal výše vše je jednou poprvé. :-P:-P

Na mušák se normálně jezdí chytat mořáci do Dánska a jsou to zážitky. Jinak můj kamarád chytá v Norsku na mušák polaky a maximum zdolané má kolem 70 cm, ale to už je mazec.

Na mušák se normálně jezdí chytat mořáci do Dánska a jsou to zážitky. Jinak můj kamarád chytá v Norsku na mušák polaky a maximum zdolané má kolem 70 cm, ale to už je mazec.

No to ti slíbit nemohu, ale zkusit to můžeš. Já však doufám, že se snad to počasí vyvzteká a budete jezdit na moře a na pstruhy pojedete někdy jindy. 8-)8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Dnes vyrazil nás delegát a průvodce...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno