Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

Tak ta je na dobré ráno. Vstávat a cvičit:-D

Mira uz taky vyrazil smer norsko

Prisli jsme se s Honzakem s Mirou rozloucit:-D

[citace]Jiran napsal:

Prisli jsme se s Honzakem s Mirou rozloucit[/citace]

uz jsou ve Svedsku. Cesta jim jde super

[citace]Pandion napsal:

Tak ta je na dobré ráno. Vstávat a cvičit[/citace]

Tak uvidime ale melo by pofukovat streda se snad povede

Tak nevím co se v Jostolenu děje. Do vrcholu přílivu cca 2 a půl hodiny a lodě v přístavu. My to máme za 4 do odjezdu a to počasí co zatím měli kluci v pátem turnusu no fuj :-S . Proto mě překvapuje počet lodí v doku.

A co tě na tom konkrétně překvapuje?

No pobyt v kempu po 4 denním odpočinku, podle yr do 5-ti ráno 5 m/s to se dá vyjet ne? Možná se mýlím.

[citace]cewin napsal:

No pobyt v kempu po 4 denním odpočinku, podle yr do 5-ti ráno 5 m/s to se dá vyjet ne? Možná se mýlím.[/citace]

No já tam tada vidím 6 a 7 a vzhledem k tomu, že tam jsou dost zkušení lovci, tak si myslím, že dost dobře vědí co dělají. :-|:-|:-|:-| Nicméně to počasí stojí fakt za prd. :-(:-( Bohužel to moře bude dost rozhejbané. Doufejme, že se to uklidní. Letošek je fakt tristní. Bohužel všude. :-|:-|

Podle webky je to ve fjordu chytatelný v pohodě. ;-)

[citace]kliknis napsal:

Podle webky je to ve fjordu chytatelný v pohodě. [/citace]

No pro tebe jo. Ty si profík. :-P:-P:-P:-P:-P:-P A nebojíš se vln. Však oni vyjedou. :-D:-D:-D

o.k. nemyslel jsem to zle. Jezdím Norsko 12 let a tohle je fakt masakr co se letos vyvedlo za počasí. Na kameře to vypadá líp než asi ve skutečnosti. Doufejme, že se jim to ještě umoudří.

[citace]cewin napsal:

o.k. nemyslel jsem to zle. Jezdím Norsko 12 let a tohle je fakt masakr co se letos vyvedlo za počasí. Na kameře to vypadá líp než asi ve skutečnosti. Doufejme, že se jim to ještě umoudří.[/citace]

Já si ani nemyslím, že jsi to myslel zle. Já jsem z toho nas....j stejně jako vy. Já bych vám všem přál co nejlepší rybolov a krásnou dovolenou. Zatím je to jedna z nejhorších sezón co se počasí týče, kterou jsem zažil. :-|:-|:-|:-|

V pohodě, ale když vydím co je čeká zítra a v úterý, tak ted je ještě chytatelno. Další dva dny 7-8/s vítr směrem do fjordu.:-x

[citace]cewin napsal:

V pohodě, ale když vydím co je čeká zítra a v úterý, tak ted je ještě chytatelno. Další dva dny 7-8/s vítr směrem do fjordu.[/citace]

Souhlas, asi bych taky vyjel. Ale to víš, nejsme tam, tak se to kecá.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.