Konečne som sa dostal k počítaču, keďže som ho zabudol doma. Pár poznámok k našej prvej návšteve Jostolenu.
1. Najhoršie na celej ceste je D1. V autobuse som vydržal bez problémov aj vďaka nadštandartnej starostlivosti Jiřana. Zlatým klincom bol návrat z Prahy a vyše 4 hodinové státie na diaľnici a následná jazda v nekonečnej kolóne kamionov-havária kamióna pred Brnom.
2. Výborná lokalita pre lov na otvorenom mori. Vo fjorde ryby nie sú. Počasie nás pustilo 3x na “plotny” a to stálo za to. Celkove sme chytili 6 tresiek obecných nad 100cm, najväčšia 113cm a 15,5kg. Foto uverejnil Jiřan na 58 strane. Ďalej brutálne jazdy veľkých kelerov, celove 4 nad 100cm.
3.Mimoriadne vysoko hodnotím prístup majiteľov cestovky a delegáta. V parte sme sa zhodli, že pomer ceny a kvality služieb je tu mimoriadne priaznivý.
4.Negatívom je prístup niektorých rybárov k majetku, ktorý je nám zverený na 10 dní. Rozbitý nábytok, poškodený a zle umytý riad a podobné veci, ktoré závisia len od prístupu každého z nás.Tiež väčšia tolerancia vo filetárni, veď miesta a času bolo dosť.
5. Na záver by som chcel poďakovať Jiřanovi a jeho tímu a Standovi a jeho Yellow teamu za rady a pomoc, bez ktorých by sme neboli dopadli tak úspešne a za vytvorenie výbornej atmosféry počas cesty aj pobytu. Do Jostolenu sa určite vrátime.