Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,268 odpovědí. Do diskuze (102 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 9 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 901. až 915. (celkem z 2,269)
  • Autor
    Příspěvky
  • #110810
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

    Solny, takhle to vzdát bez boje. To se nedělá. Tohle je hozena rukavice:-E

    #110814
    Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

    Tak i zbytek South Moravia Fishing Teamu je doma. Chci touto cestou ještě jednou poděkovat Doršákovi a Pandionovi za super týden na rybách v Norsku. Super partu s námi ladili Pafka s bandou, Solny s bandou,Mira,Kliknis,Terka,Karel,Láďa a Došky.

    Byla to PĚKNAAAA SILA

    #110817
    Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

    A všem zítra šťastnou a pohodovou cestu zpět.

    #110828
    Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

    PEN napsal:

    Solny, takhle to vzdát bez boje. To se nedělá. Tohle je hozena rukavice

    Péťo, víš, že raději lovím prasátka:-P, ale na Soroya určitě ostudu neuděláme….

    #110835
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

    Ty okouníci jsou nádhera. Říká se, že jejich maso patří mezi nejvalitnější – myslím chutné – je to snad mořský candát. Zatím, jak to v současné době sleduji se nejvíce loví jen u Doškyho. To škrábání je však za trest.

    #110837
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

    kim napsal:

    Ty okouníci jsou nádhera. Říká se, že jejich maso patří mezi nejvalitnější – myslím chutné – je to snad mořský candát. Zatím, jak to v současné době sleduji se nejvíce loví jen u Doškyho. To škrábání je však za trest.

    Kime, děkuji za poklonu, ale myslím si, že to je trochu jinak. My jsme se je snažili najít a jak je vidno se to podařilo. Nicméně ne pro každého je to cílová ryba. Není to bojovník, chytá se na relativně velkých hloubkách a sportovně to není bůhvíjaký zážitek. Souhlasím však s tebou, že masem se mu v Norsku jen tak něco nevyrovná. I mezi Nory je jejich maso velmi ceněné. Je to krásný pohled, když se ti po nějakém čase zdolávání (150, 180, 200, 250 metrů) vyvalí na hladinu jejich krásně zbarvená těla. I ve filetárně působí velmi zajímavě mezi záplavou tresek. Co dodat, mám je prostě rád. :-P:-P

    #110842
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

    Děkujeme účastníkům druhého turnusu za návštěvu našeho kempu a přejeme jim šťastnou a pohodovou cestu domů. 8-)8-)

    #110865
    MemedJ
    Účastník
    (54 odpovědí)

    Všem přeji pohodovou cestu domů. A ty, Terko, netahej ten beton zpátky. 🙂 A děkuji Doškymu, Jiřanovi a Egilovi za velkou pomoc Terce s bakalářkou.

    #110866
    terka146
    Účastník
    (117 odpovědí)

    dedo145 napsal:

    Tak vidis ze se moje prani k narozeninam splnilo.Moc ti to tam slusi.

    Dalsi ryba bude urcite sumec nad 2 metry

    Děkuju 🙂 to je jasné, jak jsi říkal: “ráno si utrhneme dva pomeranče, vymačkáme, nalijeme deci vodky a budeme se mít krásně :).. Ebro bude legendární!

    #110870
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

    Solny napsal:

    PEN napsal:

    Solny, takhle to vzdát bez boje. To se nedělá. Tohle je hozena rukavice

    Péťo, víš, že raději lovím prasátka, ale na Soroya určitě ostudu neuděláme….

    Ale to prasátko co máš v náručí je taky moc pěkný. Ty totiž chytíš rybu i když nahodíš do žumpy 😀

    #110871
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

    kim napsal:

    Ty okouníci jsou nádhera. Říká se, že jejich maso patří mezi nejvalitnější – myslím chutné – je to snad mořský candát. Zatím, jak to v současné době sleduji se nejvíce loví jen u Doškyho. To škrábání je však za trest.

    Jak je připravujete?

    #110872
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

    to PEN

    Já je dělám buď přírodně, jenom na másle a pokud možno co nejméně koření, aby vynikla chuť masa nebo je obaluji jako řízek. Obojí je skvělé. Má-li někdo jiné zkušenosti s úpravou Okouníků, rád si přečtu jeho recept. :-):-)

    #110873
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

    Já když se sem tam nějaký podaří to dělám take přírodně. Bohužel to tahat z takové hloubky – vždy to bylo nejméně 120 m je “radost”. V Herje se dali také ulovit.

    #110874
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

    Vezmu tužku a papír a budu to muset namalovat. Je to těžké přesně vysvětlit. Nám ty oranžové potvory nikdy moc nechutnaly, dokud nám Hugo Lohre nepředvedl jak je dělají na Senje. Jdu hledat papír 😛

    #110895
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

    Dnes jsme přivítali v Jostolen 3. turnus v čele s Jiřanem. Tak doufám, že se dočkáme hezkých úlovků a kvalitních reportů. :-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 901. až 915. (celkem z 2,269)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...