Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

Dnes jsem měl jednání u pánů Doškyho a Jířana v jejich cestovní agentuře v Praze.... po dvou hodinách se mně potvrdil jejich 100% přístup ke všemu a se skvělou náladou se těším na další spolupráci a kamarádství ;-);-);-);-)

Kéž by byl každý jako oni dva....:-):-)

Dnešní den byl ve znamení větrného a deštivého počasí. Přes noc to byl fičák jak v grilovacím domečku tak na moři.Ráno vítr maličko lehl, bohužel posádka dospávala nekolika denní deficit, takže jsme se dostali na vodu úderem poledne.

Pandion nasadil hned od začátku vysokou laťku...

Aby toho nebylo málo, začal to brát po dvou :)

Pandion má plné bedny,tak potřebuje dochytat už jen maličko :) a v dešti se mu opravdu daří...

Měníme místo a zkoušíme větší hloubku.Všudy přítomní kelleři vylučovali jinou nástrahu než Roybait, bohužel při silném větru bylo těžké udržet jej nade dnem.

Naki je ale profík a zvládal to levou zadní...

Záběrů jsem měli více než dost, ale dostat ryby z 110 m při 9 větru, trvalo hodně dlouho a hodně z nich jsme vyřízli. ..

Ale to k tomu patří, dobře seknuté se nám podařilo zdolat.

Odpoledne se na nás na chvilku usmálo i sluníčko...ale zubaté a ufoukané

Tak tomuhle říkám reportáž. :-P:-P Není tě v tom Allrisku škoda? :-P:-P

Takže dnes opět zážitky na max!!!!

došky-Tak tomuhle říkám reportáž. Není tě v tom Allrisku škoda? Plně s Doškym souhlasím.supr reportáže.:-D

Dokonce i Pafka se svým týmem se za námi přijel doplnit bedny.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.