Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

Na vodu jsme vlastně vyrazili už včera večer. Zlákali nás hurvínci a taky vítr co zcela lehnul...

Probojovat se příbojem kolem trianglu bylo zážitkem...

Nicméně hurvínci byly opět při chuti na svém stanovišti, jen se tentokrát schovávali za kopcem..

Chvíli trvalo než jsme je našli...ale o to aktivnější byli

Chvílemi nám lezli sami do lodě...

Ale bránili jsme se zuby nechty, co nám síli stačili.Standardní velikost.

Vydrželi jsem to do pozdních večerních hodin.

Pak Pandion zavelel a jelo se domů filetovat. To ještě nevěděl že ta pár hodin vyrážíme na vodu

8-O Naki- Doršáku-Pefko-Terko-Míro S. atd. jste TOP lovci a TOP parťáci !!!!

Ještě nás jistě překvapíte VŠÍM........na JOSTOLENU.

Takové okouny a tolik tam ještě nikdo nikdy neulovil !!!!

No kdo umí ten umí :-):-):-)

Zdravím vás a přeju krásný pobyt bez alkoholu.....joooooooo ?

No s Nakim se nám moc nechtělo...

Výřady z filetárny sem dávat nebudeme , nic hezkého a zajímavého. Nicměně rychlá večeře a za pár hodin už opět budím náš tým. Pafka ještě hajinká tak vyrážíme sami úderem 4 hodiny ranní

Někteří po cestě dospávali...

Hit vecera :

Prisel Lada a NAKI mu povida :

Jsem rad, ze jsi Doskyho odvezl. Jen odjel, ryby zacaly brat :-) :-)

Volba padla opět na "170" před pár hodinami jsme natrefili na hejno kellerů, co kdyby tam zůstali. Než dorážíme na místo , slunce se nám vyhouplo nad obzor.Svěží vzduch a čisté nebe dávalo předzvěst neobyčejnému dni....

Kluci ladí formu a mě to nedalo a zkouším dráždit hurvínky.Opět jsou na svém místě...

[citace]Dorsak napsal:

Výřady z filetárny sem dávat nebudeme , nic hezkého a zajímavého. Nicměně rychlá večeře a za pár hodin už opět budím náš tým. Pafka ještě hajinká tak vyrážíme sami úderem 4 hodiny ranní

[/citace]

Bodejt by ne, protoze kdyz se Pafka vratil v 01:00 z more, uz davno hajinkal Dorsak :-) :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.