Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

Z pohovky to nevypadá nejhůř...:-D:-D:-D:-D

I v Norsku se oteplilo, trochu ale fouká.

I tak pěkný..:-D

Už se těším až bude zase sněžit.Teď bude ale trochu foukat.

http://www.yr.no/sted/Norge/M%C3%B8re_og_Romsdal/Sm%C3%B8la/J%C3%B8st%C3%B8len/langtidsvarsel.html

Tak ono to s tím sněhem u moře není nikdy nijak divoké. Díky Golfskému proudu se tam ten sníh moc dlouho neudrží. Ale je to s ním takové malebné.

A nejde Golfský prúd aj cez Česko a Slovensko?:-):-):-)

[citace]mima napsal:

A nejde Golfský prúd aj cez Česko a Slovensko?[/citace]

Asi jo. :-D:-D

Jestli dobre pocitam, tak za 130 :-) :-)

Jostolen po ránu.

[citace]DOSKY napsal:

Jostolen po ránu.

[/citace]

Tam to vypadá klidně, z druhé strany Smoly je pěknej mazec...http://www.webcamsinnorway.com/webcams.php?viewcam=1644

edit - odkaz přes vkládání odkazů nějak nejede, bylo to live. Zkusím to sem dát ještě jednou - stabilní - http://www.webcamsinnorway.com/webcams.php?viewcam=1644

Došky, dávaš sem krásne obrázky a aspoň takto krátiš chvíle, keď to uvidíme naživo.

[citace]mima napsal:

Došky, dávaš sem krásne obrázky a aspoň takto krátiš chvíle, keď to uvidíme naživo.[/citace]

Makáme s IT guru až se z nás kouří. Bojím se však slibovat nějaký termín, kdy uvidíte záběry z kamery ON-line. Věřte mi však, že na tom fakt děláme. Je třeba si uvědomit, že neděláme jenom webovky, ale ty jsou součástí celého systému, který šijeme na míru naší CK. Ale pevně věřím, že už to bude brzy. Už se mi to začíná docela líbit, tak ještě dochytat nějaké nedostatky, aby to fakt fungovalo. :-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

mima napsal:

Došky, dávaš sem krásne obrázky a aspoň takto krátiš chvíle, keď to uvidíme naživo.

Makáme s IT guru až se z nás kouří. Bojím se však slibovat nějaký termín, kdy uvidíte záběry z kamery ON-line. Věřte mi však, že na tom fakt děláme. Je třeba si uvědomit, že neděláme jenom webovky, ale ty jsou součástí celého systému, který šijeme na míru naší CK. Ale pevně věřím, že už to bude brzy. Už se mi to začíná docela líbit, tak ještě dochytat nějaké nedostatky, aby to fakt fungovalo. [/citace]

Tak pěkně makej mladíku, já jsem trošku viděl, když jsem byl v Praze u Vás v kanceláři a bylo to super...8-)8-)8-)

Makáme s IT guru až se z nás kouří. Bojím se však slibovat nějaký termín, kdy uvidíte záběry z kamery ON-line. Věřte mi však, že na tom fakt děláme. Je třeba si uvědomit, že neděláme jenom webovky, ale ty jsou součástí celého systému, který šijeme na míru naší CK. Ale pevně věřím, že už to bude brzy. Už se mi to začíná docela líbit, tak ještě dochytat nějaké nedostatky, aby to fakt fungovalo. [/citace]

Došky, že Ty mu do toho pořád kecáš a on se chudák nemůže soustředit. No je nám to jasný. :-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!