Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

užijte si to všichni, ať cesta utíká, na vodě moc nefouká!

Tak já taky jedu, dnes za 0:-D čekám na Doršáka a Nakiho, ve 23,00 směr Rostok. Jupííí:-D

Pandione, nalaď svoji mega televizi s úhlopříčkou 32, změna plánu! S NAKIm dnes přijedem na hokej, a podle toho jak dopadne budeme vyjíždět :))))

Jen aby měl kdo řídit :-)

A nebo vezměte toho pštrosa z jídelníčku živýho a může to do Roztocku odřídit on :-) :-)

Tak se hlásí i poslední člen výpravy. Odpoledne naložím Doršáka a mažeme k Pandionovi na hokej.Potom už nás čeká jen cesta dál na sever, konečně vidět zase Doškyho a ostatní úžasné lidičky.

Dnes se nikomu nějak na Smole nechce na vodu, i když podle předpovědi to nevypadá zle. Nám snad počasí přát bude, alespoň to ukazuje předpověď. Ale znáte to, jednou fóknó jiné větry a můžeme se pos...

Kluci vyrážejí - hodně štěstí :-) :-)

Jaká to změna během 10 minut.

Už se to hýbe :-) :-)

Ja uz dneska od 4 nespim. Ted bude 8 hodin hledani toho co sem zapomel. Joo uz by to chtelo byt na Edoy.

[citace]Naki napsal:

Tak se hlásí i poslední člen výpravy. Odpoledne naložím Doršáka a mažeme k Pandionovi na hokej.Potom už nás čeká jen cesta dál na sever, konečně vidět zase Doškyho a ostatní úžasné lidičky.

Dnes se nikomu nějak na Smole nechce na vodu, i když podle předpovědi to nevypadá zle. Nám snad počasí přát bude, alespoň to ukazuje předpověď. Ale znáte to, jednou fóknó jiné větry a můžeme se pos...

[/citace]

Opatrně s těma větrama... máte plynové masky? :-D:-D:-D

Tak jsem právě dobalil, dokonce jsem našel i nějaké pruty a navijáky,jedu na jatka pro maso a večer už pouze Naki vybere pivo, v nabídce je Kozel méééééééééé:-D, Gambáč, Starouš a Zubr brrrrrrrrr.

Zajímavost do kuchyně :Doršák si objednal 80 domácích vajec, tak to bude asi samá omeleta

:-(

Předpověď na ČT : 5 - 7 - 9 - 7 m/s

Vidím to na slušnou welcome party :-) :-)

To Pandion - kdyby v Norsku byli Napoleoni, vypadalo by to, že se na ně Michal chystá (za vařená vejce s potápěči stráví klidně celý den :-) :-)

Já myslel, že NAKI je vinař - při výběru piva bych na něho nespoléhal :-) :-) On jako patriot nepije Starobrrrrno? :-) :-)

Hlavně Pafko přijeď včas na sraz :-D:-D:-D

Já už tam čekal včera a předvčírem, ale byl jsem sám :-) :-)

Zítra se tam chystám znova :-) :-)

Pafko, když jedeš až zítra, tak přijdi k Hrochovi na pivko.:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.