Zdarec chlapi a děvčata (pokud tam některá jsou), je paráda sledovat, jak si to užíváte :-). No jo, no – jak už bylo napsáno výše, někdo na Vás makat musí – republika a imigranti to potřebují 🙂 🙂
Když se sejde dobrá parta, lokalita a počasí, je to nepřekonatelné a Vám se tohle všechno povedlo. Nezbývá, než v dobrém závidět a těšit se na poslední turnus roku 2016 🙂 🙂
A na Ty Japončíky pozor, aby nechtěli jezdit taky, mohli by nás přeplatit a co by si potom Došky s Jiřanem s námi počali? 🙂 🙂
Jsem rád Zerpíku, že Tvoje příspěvky, jakožto nestranného účastníka zájezdu, potvrzují moje zkušenosti z letošního prvního Jostolenu a že se potvrzuje, že jsem nekecal.
Škoda jen, že dosud nebyl v ucelené formě zveřejněn článek (pouze jsem ho zveřejnil ve formě jednotlivých příspěvků na tomto vláknu), který jsem po návratu z Norska dal horko – těžko do kupy, ale třeba to ještě přijde, když je patrné, že to nebyla klamavá reklama, ale potvrzené zkušenosti … 🙂 🙂
A´T se Vám i nadále tak daří a užívejte i za nás, co musíme sedět na pr..li doma 🙂 🙂