Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

:-)

Po včerejším krásném dnu si dnes dáme odpočinek. Připravíme návazce- prohlédneme vybavení , které bylo nadměrně .....zatížené a pak se dáme do toho co nás baví ;-);-)

Včera nás navštívila Japonská delegace při filetování a myslím že se ještě nikdy tak nenařehtali !!!!!!!

Samozřejmě jsme jim zazpívali TU NAŠU ......tu krásnou zem.... a ten závěr..... se Japonka řihotala a nevédéla čemu.....a neukázala jí tu číču........:-D:-D Grilování-ryb - masa od Pepíka Solneho+ mořské plody a vůbec občerstvení okolo......bylo na špičkové ůrovni.....:-D

Zdarec chlapi a děvčata (pokud tam některá jsou), je paráda sledovat, jak si to užíváte :-). No jo, no - jak už bylo napsáno výše, někdo na Vás makat musí - republika a imigranti to potřebují :-) :-)

Když se sejde dobrá parta, lokalita a počasí, je to nepřekonatelné a Vám se tohle všechno povedlo. Nezbývá, než v dobrém závidět a těšit se na poslední turnus roku 2016 :-) :-)

A na Ty Japončíky pozor, aby nechtěli jezdit taky, mohli by nás přeplatit a co by si potom Došky s Jiřanem s námi počali? :-) :-)

Jsem rád Zerpíku, že Tvoje příspěvky, jakožto nestranného účastníka zájezdu, potvrzují moje zkušenosti z letošního prvního Jostolenu a že se potvrzuje, že jsem nekecal.

Škoda jen, že dosud nebyl v ucelené formě zveřejněn článek (pouze jsem ho zveřejnil ve formě jednotlivých příspěvků na tomto vláknu), který jsem po návratu z Norska dal horko - těžko do kupy, ale třeba to ještě přijde, když je patrné, že to nebyla klamavá reklama, ale potvrzené zkušenosti ... :-) :-)

A´T se Vám i nadále tak daří a užívejte i za nás, co musíme sedět na pr..li doma :-) :-)

To Pafka:

Pafko, parta super, jako na jaře:-P. Škoda, že ti to nevyšlo,večer byl kaneček na grilu a nechyběla ani sladká tečka-zmrzlina:-P....a ryby, to vidíš...masakr:-)

Pepo, jsem rád, že Ti to tentokrát vyšlo a přeji ještě hodně krásných ryb a veselých zážitků a těším se na Tvé přehánění na nějakém srazu.:-P

[citace]Solny napsal:

To Pafka:

Pafko, parta super, jako na jaře. Škoda, že ti to nevyšlo,večer byl kaneček na grilu a nechyběla ani sladká tečka-zmrzlina....a ryby, to vidíš...masakr[/citace]

Pepíno, jestli jsi mě chtěl nas.at, tak se Ti to povedlo ... :-D :-D

Ba ne, jsem přející typ, tak si to užívejte i za mě :-) :-)

TO VÍŠ PAFKO, PEPA UMÍ POTĚŠIT ZA KAŽDÉ SITUACE. 8-)8-)

:-D:-D Ta ZMRZLINKA od Pepíka u grilování....to bylo fakt parádička:-D:-D

Víc si to kucí užívat už nejde........:-D:-D:-D

Nyní máme k snídaní- kávu- uzeného lososa....:-D

A pak si dáme tu toulavou cikánku......:-)

[citace]zerp napsal:

Ta ZMRZLINKA od Pepíka u grilování....to bylo fakt parádička

Víc si to kucí užívat už nejde........

Nyní máme k snídaní- kávu- uzeného lososa....

A pak si dáme tu toulavou cikánku......[/citace]

Heeeeeej a dost už....8-):-D

A Já makám jako ďas...:-(

Pepa myslí vždy na vše a každého. Je to hold kamarád do nepohody a i na Smolu.:-P

To Zerp:

Vládíku, nic proti božskému Kájovi, ale mníci ti tady slušeli víc:-D:-D:-D

[citace]sroubek282 napsal: A Já makám jako ďas...[/citace]

...no vidím Tě jen sedět,tak to asi ďas moc nemaká co...:-D

:-D:-D A bude sedět...... až mu na všechno přijdou....:-D:-D

To je samá DAIWA.....kde na to bere ?????????

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]zerp napsal:

Ju pííííííííííí[/citace]

Moc pěkná magréla:-)

(Říkals přece, že si jedeš chytit jen pár makrelek...)

Tak ať vám to kluci vydrží.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.