Hasvik, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

Velká gratulace Mírovi. Pozdrav z Říčan, hodně si to užij, přejou všichni Hruškovi.

[citace]zerp napsal: Je mně mou příjemnou povinností vám oznámit krásnou rybu NAŠÍ CHATY...... a našeho TOP rybáře Jirku Koubka.....Jak jste viděli ráno skvělou přípravu....... povedl se nám krásnej mník !!!! mimo ty okolo 120-130cm.,....

MNÍK----- 170 CM

170 CM !!!!

KRÁSA A VEČÍREK BUD ÉÉÉÉÉÉÉ-----------------JOSTOLEN + ICE fish ...jede ![/citace]

Joooo tak to je pěkná hadice...velká gratulace.To zas bude v álejích nablito...:-D:-D:-D

Velká gratulace. To si nasadil na příští rok teda vysoko laťku:-)

[citace]mira.sta napsal: Jeden z dnesnich 158 cm[/citace]

Míro taky pěknej kousek....super...

Je vidět,že mníci jsou při chuti.Doršák s dědkem jim na Sule taky dávaji za uši,tak čekám,kdo uděláte rekored...:-P

Jak tak koukám to je turnus v lovu mníkú super úlovky moc gratuluji všem lovcum.

Ja cekam kdo pokori hranici 2 m !!!!

:-)

Již pokořujeme hranici........... nee 2 metry , ale 2 litry...:-D

:-D:-D

Tak kamarádi Norci....:-D:-D

Včerejší den byl skvělej po všech stránkách. Jsem na Smole-Jostolen-poprvé a to s úplně novejma lidma. Jezdím do Norska vždy se svou....partou již asi 15 let i několikrát do roka a trochu jsem se v uvozovkách...:-) bál takto vyrazit s někým koho tolik neznám, ale jsem moc sokojený ba přímo nadšený.

Znovu jsem se přesvědčil že je to hlavně o lidech !!! Ráno se probudím a čtu jakéhosi pána jak nám to haní... a že nepojede na NÁŠ !!!! SRAZ do PRAHY. A je to asi dobře...viz vlákno Španělsko..:-D

Tímto ho zdravím :-D

Tak vás....ty hodné.... zvu na SRAZ DO PRAHY:-):-);-);-)

A ZDRAVÍM i ty nehodné.. Pafku- Šroubka-Sima- Máru-Kulíka-Kima-a ostatní..... SMOLA-Jostolen 7 oo hodin

:-D:-D

Já Tě Vláďo také zdravím a i všechny ostatní. Přeji pěkné počasí a hodně krásných ryb. Veselo určitě bude při takové sestavě, to je jasné a tak si to užívejte.:-P

Před chvílí se nám vrátila jedna loď a přivezla docela hezkého halíčka. :-D:-D:-D:-D

Tak po pěkném halíčkovi se nám vrátily další dvě lodě a zde je výsledek. :-P:-P

Nejdelší měl 175 cm a 30 kg. Šťastný lovec Kliknis.

Solny mu šlapal na paty.

Pánové, velká gratulace a jen tak dál.:-|

neuvěřitelný ryby, dva metry na dosah, tak zaberte.:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.