Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

Ahooooj rybáři :) nějaký pátek jsem tu nebyla, jelikož druhá část bakalářské práce mi dala zabrat ještě víc. Ovšem moc jsem se těšila na článek Pafky, který táta okamžitě hlásil (dokonce mě vzbudil :D...) a který je prostě báječný! Hezky jsem si před spaním zavzpomínala a nemůžu se dočkat další návštěvy campu. Plus přikládám opětné poděkování :) jako sladkou tečku na závěr.

Ahoj Terezko, vidim,ze ti to jde od ruky na vsechny strany.Gratuluji a tesim se nashledanou

[citace]146-Terka napsal:

Ahooooj rybáři :) nějaký pátek jsem tu nebyla, jelikož druhá část bakalářské práce mi dala zabrat ještě víc. Ovšem moc jsem se těšila na článek Pafky, který táta okamžitě hlásil (dokonce mě vzbudil :D...) a který je prostě báječný! Hezky jsem si před spaním zavzpomínala a nemůžu se dočkat další návštěvy campu. Plus přikládám opětné poděkování :) jako sladkou tečku na závěr. [/citace]

Krásná představa, že jsi usínala v mé společnosti (literární) :-D :-D :-D

:-)

A to až vyzkoušíte tuto jž vychytanou TOP nástrahu ICE fish....

Konečně se nám povedlo je nechat vyrobit na vlasec 0,90mm/ 0,60mm.

Takže nejen na makrely , ale již se nemusíme bát že přijdeme o velké tresky. Dřív se tyto návazce vázaly na 0,35 ......

OD TOHOTO TÝDNE V PRODEJI !!!!!!!! Takže vzhůru na Jostolen -Smola !!!8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O

Už je mám koupený Zerpíku. Jsem zvědav jak na to půjdou makrelky :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]dedo145 napsal:

Ahoj Terezko, vidim,ze ti to jde od ruky na vsechny strany.Gratuluji a tesim se nashledanou[/citace]

Už aby to bylo, máme si co vyprávět :)

Uz bych jel

[citace]zerp napsal:

A to až vyzkoušíte tuto jž vychytanou TOP nástrahu ICE fish....

Konečně se nám povedlo je nechat vyrobit na vlasec 0,90mm/ 0,60mm.

Takže nejen na makrely , ale již se nemusíme bát že přijdeme o velké tresky. Dřív se tyto návazce vázaly na 0,35 ......

OD TOHOTO TÝDNE V PRODEJI !!!!!!!! Takže vzhůru na Jostolen -Smola !!![/citace]

Máme to za 17 a o víkendu jsem se chystal tyto návazce na silnější silon udělat. Chtěl jsem ostříhat stříbro z původního návazce na 0,35 silonu a navázat je na 0,8 nebo 1. Slibuju si od toho nejen že se neztratí i případná větší ryba ale hlavně to, že se to nebude tak důkladně sukovat a případně to půjde snadněji rozplést. Ty nynější návazce dovedou ty makrelky zasukovat tak, že je to na odpis a hlavně to zdržuje když je potřeba chytat.

Ahoj Zerp: Nemůžu je na e-shopu najít, jsou tam už?

Jirko stav se na kafe, mám tyto návazce již také skladem.

[citace]Sim napsal:

Jirko stav se na kafe, mám tyto návazce již také skladem. [/citace]

Čau Michale u Tebe se zastavím po víkendu. Ještě obvolám kluky, jestli nebudou chtít taky něco vzít.

[citace]Sim napsal:

Jirko stav se na kafe, mám tyto návazce již také skladem. [/citace]

Čau Michale u Tebe se zastavím po víkendu. Ještě obvolám kluky, jestli nebudou chtít taky něco vzít.

Nějak jsem to zdabloval, prosím tě smaž to

Ahoj. Jsme právě na Korsholmenu. Jdou krásní polaci cca. 90. Ale chtěli by jsme vyrazit na lengy. Můžete někdo prosím poslat pár tipů?

[citace]seal11 napsal:

Ahoj. Jsme právě na Korsholmenu. Jdou krásní polaci cca. 90. Ale chtěli by jsme vyrazit na lengy. Můžete někdo prosím poslat pár tipů?

[/citace]

Poslal jsem ti SZ.

To Jířan: Chtěl souřadnice, nikoli Tvoji soukromou korespondeci :)

Máte prázdiny, že je u vás tak pusto?

[citace]Dorsak napsal:

To Jířan: Chtěl souřadnice, nikoli Tvoji soukromou korespondeci :)

Máte prázdiny, že je u vás tak pusto?[/citace]

:-D u nás jsme v přípravě na předposlední turnus;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.