Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

[citace]ladafia napsal:

první makrelky[/citace]

Ale tolik navnad na mniky mezi temi makrelami snad nepotrebovali:-(

Chtěl bych se ještě vrátit k 5. turnusu, který skončil v pátek 19.6. Ještě jednou bych chtěl poděkovat Hrůšovi, Kozlovi a Láďovi za příjemně strávenou dovolenou. I když jsme si to počasí doslova "vyžrali" se vším všudy a trávili jsme spolu na chalupě víc času než by nám všem bylo milé, vždycky se snažili tu depku odlehčit a musím smeknout klobouk, že i v těchto letech (čímž nechci říct, že jsou staří) toho vydrželi víc než "my" mladí kluci. První návštěva ploten, kde vydrželi o hodinu déle než my, kteří jsme to po desátém vyzvracení vzdali a odjeli na chalupu. Ještě jednou "BYLO MI CTÍ....

Samozřejmě nechci vynechat ani oba Míry St.. se svoji partou, kteří nám byli vždy k dispozici svou radou a pomocí......kdykoliv když nám bylo třeba.

[citace]dedo145 napsal:

ladafia napsal:

první makrelky

Ale tolik navnad na mniky mezi temi makrelami snad nepotrebovali[/citace]

Na to se těžko odpovídá. :-?:-?

Jeden krasavec. :-P:-P

to Roman1312

Ahoj,děkuji za milou zprávu i nám bylo příjemné trávit čas s vámi mlaďochy, jak na moři, tak těžké časy na souši, při čekání napočastí. Rád se s Vámi potkám i jinde než na Smole. Pozdrav všem - Romanovi, Borisovi i Pepíčkovi.:-P8-)

Že jsou někteří rádoby rybáři prasata jsem věděl,že to ale ještě foťěj a vyvěšujou tak to nechápu.:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S:-S

[citace]otta napsal:

Že jsou někteří rádoby rybáři prasata jsem věděl,že to ale ještě foťěj a vyvěšujou tak to nechápu.[/citace]

Už sem videl horší věci. Co se dá sfiletovat

Tak tu stále marně čekám na nějaké fotky. Celou noc byly všechny lodě na vodě. :-?:-? Nechce se mi věřit, že by rybáři nic nenachytali. Bohužel ne každý fotí.

[citace]DOSKY napsal:

Tak tu stále marně čekám na nějaké fotky. Celou noc byly všechny lodě na vodě. Nechce se mi věřit, že by rybáři nic nenachytali. Bohužel ne každý fotí.[/citace]

Vím po telefonu, že "naši" dovezli včera nějaké mníky a dorše. Z dnešní noci, kdy měli vyjet ven na plotny, nevím zatím také nic. Fotky mají na Facebooku a s tím nekamarádím...

dnes na plotnách se dal chytnout i racek hroznej masakr

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.