Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
[citace]Sim napsal:
Step napsal:
Teď se vykresluje, jak to v tom Spálově muselo vypadat.
Vy nevíte kdo vyhrál, výherce neví že vyhrál. O to víc mne teď mrzí, že jsem u toho nemohl být a hlásím se jako případný náhradník..
Spálov byl výbornej, až na to, že Šroubek málem skončil v kleci.
[/citace]
Všecko taky nemusíš vykecat mladíku..:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Solny napsal:
Dnešní mník 128cm[/citace]
Teda vy jim dáváte, :-)
Odpovědět
Míro kde jsou fotky ryb? nebo jen relaxuješ s Hrůšou u vínka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Na tý Solnyho fotce je Korsholmen? Copak je ta boudička vpravo nová filetárna ?
Odpovědět
[citace]seal11 napsal:
Na tý Solnyho fotce je Korsholmen? Copak je ta boudička vpravo nová filetárna ?[/citace]
Tak, tak :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
a bozi klid ... hmmm - nejak s emi obratila fotka - tak hlavy na stranu
Odpovědět
Tak už balíme a ráno valíme domu. Dnes se nachytalo pár polaků a obecných, ale vše vráceno moři. Počasí nám vyšlo na jedničku, ani jeden den nekáplo a nefoukalo, dalo se vyjet kamkoliv a to byl základ úspěchu. K rybaření ještě napíšu později, ale Smola opět nezklamala....
Odpovědět
Tak Solny, šťastnou cestu domů a doufám, že se brzy uvidíme. :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Solny napsal:
Tak už balíme a ráno valíme domu. Dnes se nachytalo pár polaků a obecných, ale vše vráceno moři. Počasí nám vyšlo na jedničku, ani jeden den nekáplo a nefoukalo, dalo se vyjet kamkoliv a to byl základ úspěchu. K rybaření ještě napíšu později, ale Smola opět nezklamala....[/citace] počasí jste měli super,ryby jak bysmet, tak šťastnou a bezproblemovou cestu dom..8-)
Odpovědět