Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
To Mara45:
Vracíme se v pátek a na sraz přijedu rád, máte tam dobré hrušky:-D
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Teda Pepo, ty jim tam dáváš školení [/citace]
Péťo, je to i o štěstí a bylo tu krásně:-P
Odpovědět
Ahoj všem, touto cestou FISHING TRAVEL AGENCY žádá, aby se ozval výherce ze Spálova. Byla by velká škoda, kdyby cena popadla..8-)8-)8-)
Doposud se výherce neozval a nevíme co se děje.. Dííky..
Odpovědět
Píše se tady(Jimmy)o lovu na plotnách.Co já znám,tak to jsou plotny asi 15km za trianglem.Jsou to ony,nebo něco jiného?
Odpovědět
[citace]masar napsal:
Píše se tady(Jimmy)o lovu na plotnách.Co já znám,tak to jsou plotny asi 15km za trianglem.Jsou to ony,nebo něco jiného?[/citace]
Ano Jsou
Odpovědět
Teď se vykresluje, jak to v tom Spálově muselo vypadat. :-D:-D:-D
Vy nevíte kdo vyhrál, výherce neví že vyhrál. O to víc mne teď mrzí, že jsem u toho nemohl být a hlásím se jako případný náhradník..:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Step napsal:
Teď se vykresluje, jak to v tom Spálově muselo vypadat.
Vy nevíte kdo vyhrál, výherce neví že vyhrál. O to víc mne teď mrzí, že jsem u toho nemohl být a hlásím se jako případný náhradník..[/citace]
Stepe, neříkej nikdy nikdy:-D
Odpovědět
[citace]Step napsal:
Vy nevíte kdo vyhrál, výherce neví že vyhrál. O to víc mne teď mrzí, že jsem u toho nemohl být a hlásím se jako případný náhradník..[/citace]
Spálov byl výbornej, až na to, že Šroubek málem skončil v kleci.
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal: Ahoj všem, touto cestou FISHING TRAVEL AGENCY žádá, aby se ozval výherce ze Spálova. Byla by velká škoda, kdyby cena popadla..
Doposud se výherce neozval a nevíme co se děje.. Dííky.. [/citace]
Zákezd vyhrál Bulik a byl již třikrát na pražským srazu,kde byl i Došky a Jířan,tak tomu nějak nerozumím....?????:-x
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
sroubek282 napsal: Ahoj všem, touto cestou FISHING TRAVEL AGENCY žádá, aby se ozval výherce ze Spálova. Byla by velká škoda, kdyby cena popadla..
Zákezd vyhrál Bulik a byl již třikrát na pražským srazu,kde byl i Došky a Jířan,tak tomu nějak nerozumím....?????[/citace]
Já tomu taky nerozumím, neboj. :-D:-D:-D:-D Už mu píšu SZ. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]Step napsal:
My víme kdo vyhrál, ale musí se taky postarat o cestovní smlouvu atd. atd. :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
S Bulikem, tj. výhercem ze Spálova jsme se dohodli a tímto děkuji všem za spolupráci. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
mara45 napsal:
sroubek282 napsal: Ahoj všem, touto cestou FISHING TRAVEL AGENCY žádá, aby se ozval výherce ze Spálova. Byla by velká škoda, kdyby cena popadla..
Zákezd vyhrál Bulik a byl již třikrát na pražským srazu,kde byl i Došky a Jířan,tak tomu nějak nerozumím....?????
Já tomu taky nerozumím, neboj. Už mu píšu SZ. [/citace]
už jsme dohodnutý, my jsme se předběžně dohodli s Jiřanem a 17 to doladíme:-)
Odpovědět
[citace]Solny napsal:
Můj první halibut 118 cm a 16kg[/citace]
Pepo garuluju!!! Konečně jsem to našel, kluci v těch vláknech udělali trochu zmatek..8-O8-O8-O8-O
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
Zákezd vyhrál Bulik a byl již třikrát na pražským srazu,kde byl i Došky a Jířan,tak tomu nějak nerozumím....?????[/citace]
Taky tomu nerozumím, kde se stala chyba, Já říkal, že Bulík vyhrál ten zájezd, hlavně, že se to vyřešilo..8-)
Odpovědět