Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Jostolen 2014

Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D

Odpovědět

Kamarádovo ďasík 106cm

[citace]Solny napsal:

[/citace]

V akej hlbke a na co zabral?

:-D a do frasa takovýho ďasa..!:-P nádhera,...a tvúj halik -parádní...gratulace..8-)

Ty bláho to je lokalita když tam plavou takové krásné ryby.:-D:-D:-D:-D

Fakt krásný Ďas:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To igorko:

Byl chycen u Gripu kde je ta 270 metrů hluboká jáma, byl vytažen pilkrem za ploutev z 50 metrů.

[citace]Solny napsal:

To igorko:

Byl chycen u Gripu kde je ta 270 metrů hluboká jáma, byl vytažen pilkrem za ploutev z 50 metrů.[/citace] jo je to vidět ,pod pravou ploutev zásek..

[citace]Solny napsal: Můj první halibut 118 cm a 16kg[/citace]

Solny super ryba,velká gratulace.Fakt krásnej halík.A ještě ten ďasík.To se vám dnes pěkně zadařilo.Kdy se vracíte,nestavíš se 17.6. na pivko...:-P

to Solny

To by si se mohl zastavit. :-D:-D:-D:-D

Solny, dej si na Nika konečně nějakou fotku, sdo se má koukat na tu černou placku s otazníkem. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

Solny, dej si na Nika konečně nějakou fotku, sdo se má koukat na tu černou placku s otazníkem. [/citace]

Lepé bych to neřekl, parťáku:-D

[citace]DOSKY napsal:

to Solny

To by si se mohl zastavit. [/citace]

Pepa se určitě zastaví, slíbil mi to i s koláčkama:-D

Byl jsem u kluků v kempu a je tam super parta, děkuji za hezký večer v dřeváku. Nafasoval jsem néjaké pivča a u nás jedeme dál. Na sraz přijedu rád a zapijem halíka:-P a koláčky taky budou. Fotku dám hned až dorazim domu8-)

Teda Pepo, ty jim tam dáváš školení :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.