Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jak jsem již avizoval ve vlákně Střední Norsko 2014, připojujeme se k většině a toto vlákno opouštíme. Veškeré informace z kempu v Jostolen budete moci nadále sledovat zde ve vlákně Jostolen 2014. Došky :-D
Jihočeši hlásí návrat též z Jostolenu, už jsem doma a ryby jsou v mrazáku. Naposledy jsme Vás s autobusem viděli za Geteborgem, my jsme odjeli na Sasnitz v čase a Berlín z druhé strany byl bez problémů. Jdu spát, zítra se toho jistě napíše více.
Odpovědět
Zdravím pánové,čtu tady o autobusu na Jostolen.Rád bych věděl nějaké podrobnosti o tom kdo to pořádá zda nějaká cestovka nebo je to soukromá akce.Dík za info Jokki.
Odpovědět
[citace]jokki napsal:
Zdravím pánové,čtu tady o autobusu na Jostolen.Rád bych věděl nějaké podrobnosti o tom kdo to pořádá zda nějaká cestovka nebo je to soukromá akce.Dík za info Jokki. [/citace]
Poslal jsem ti SZ. :-P:-P
Odpovědět
Ahoj, chtěla bych ještě jednou všem poděkovat za úžasné zážitky a super pobyt, především Doškymu, Láďovi a Jiřanovi. Bylo to zatím nejlepší Norsko! Jako každý miluju norskou krajinu, rybolov, fajn lidi, ale především to, že se tu stále učím něco nového. Doškyho a Ládi super návazce na jednoskvrnky, Leošovo styl balení, Míšovo recepty, Jirky stahování mníků, Honzovo vypravování o dějinách Norska, no prostě super! Terka
PS: Monča také moc děkuje :-)
Odpovědět
Tak ještě jednou, poklizeno, trochu dospáno, chci poděkovat Doškymu a spol. za rady, atmosféru a vitamínovou pomoc typu B,
i když jsme tam byli tak trochu jako parazité...
Přikládám snímek " růží mezi trním " . Děvčata byla skvělá.
Odpovědět
[citace]janek.su napsal:
Tak ještě jednou, poklizeno, trochu dospáno, chci poděkovat Doškymu a spol. za rady, atmosféru a vitamínovou pomoc typu B,
i když jsme tam byli tak trochu jako parazité...
Přikládám snímek " růží mezi trním " . Děvčata byla skvělá.[/citace]
Nebyli jste určitě žádnými parazity u našich klientů, byli jste každý den skvělými parťáky nejen na rybách. Za rok to bude určitě lepší:-D
Odpovědět
[citace]janek.su napsal:
to Jiřan: díky[/citace]
Nemáš za co:-D
Odpovědět
Holky smekám klobouk, že vám to takhle všechno jde a hlavně , že vám nevadí chytání, kuchání atd.... co k rybařině patří:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
Holky smekám klobouk, že vám to takhle všechno jde a hlavně , že vám nevadí chytání, kuchání atd.... co k rybařině patří[/citace]
Holky byly úžasný. Krásně chytaly a filetování jim šlo taky pěkně od ruky. :-P:-P Jinak hlásím šťastný a bezproblémový návrat domů. :-D:-D
Odpovědět
[citace]vydracz napsal:
Vítej doma[/citace]
Děkuji, můžeme se věnovat přípravě na novou sezónu. :-D:-D:-D
Odpovědět
Specialni nabidka na rijen 2014
www.betten-rorbuer.no
chata pro 6 osob s jednou lodi Kaasbol (19 Ft 50 HP) 8000 NOK
Chata pro 4 osoby s jednou lodi Kaasbol 7000 NOK
cena dodatecne lode 3500 NOK
Odpovědět